| yami a întrebat:

Hello...am revenit in fortahappy. deci, am o relatie de vreo 4 luni, cu un om minunat, de varsta mea. eu sunt divortata, am 2 copilasi, el de-asemenea. locuieste in germania si acum sunt in proces cu ex-ul sa lase copiii sa vina cu mine in germania, pentru ca iubitul meu vrea sa ne casatorim. sau mai bine zis, isi dorea asta. pentru ca distanta asta, si timpul lucreaza impotriva noastrasad, pana e gata procesul de incredintare a copiilor mei. de ce va scriu? vreau sa ma sfatuiti, va rog, cu ce sa tin vie relatia asta? incep sa il tot intreb daca ma iubeste. daca ne mai vrea acolo? a mai venit si el de 2 ori in romania, e roman si el, stabilit de ani buni acolo. i-am facut reprosuri ca prea crede ca cei 2 copilasi ai lui sunt mai buni decat ai mei. da, stiu, deja am ajuns si la fazele astea?! VREAU DIN TOT SUFLETUL SA FIU CU EL. stiu ca ma iubeste, imi spune atat de des lucrul asta, dar nu mai e la fel de dornic sa vb, poate pentru ca si eu il tot pun sa-mi demonstreze ca ma iubeste, ca ma mai vrea, ca-mi vrea copiii! cu ce sa-l surprind placut? ce surpriza as putea sa-i fac sa-i dem ca sunt asa cum credea la inceput si ca vom depasi timpul si spatiul ce e acum intre noi! va rog frumos, am nevoie de prieteni si sfaturi sincere! multumesc

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
2 răspunsuri:
| gheorghita a răspuns:

Nu il mai stresa cu intrebarile. Asteapta sa se termine procesul si vei merge acolo impreuna cu copii tai si va ve-ti casatorii si totul o sa fie ok. Daca te-a cerut in casatorie daca vrea sa te muti acolo ce alta dovada vrei ca tine la tine? In legatura cu copii, fiecare parinte isi apara copii si in ochii lui is mai buni decat altii. acorda-i timp sa se obisnuiasca si explica-i cand greseste :* Bafta la proces si casa de piatra :*

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Lasa totul si du-te in Germania pentru doua zile macar. Spune-i ca vii, ca sa nu aiba impresia ca il verifici. Lasa copiii cu cineva, zboara la el, petreceti cateva zile de dragoste, tandrete, fara griji, fara probleme, fara reprosuri, fara copii, familii, obligatii. O sa va reimprospateze relatia.