Nu il suna. nu ii da sms. cand o sa te sune el si o sa te int ce ai patit sau din astea ii spui tot ce ai pe suflet ca. gen:pai daca prieteni is mai importanti decat mine sau fotbalul dc nu o terminam sau sa luam o pauza? e vacanta ar trebui sa ne distram nu sa ne vedem numai o zi pe saptamana.: el o sa comenteze acolo multe. daca spune sa va desp sau sa luati o pauza spui al tel. bine si atat te pop pa. si o sa te caute. 2 3 4 zile nu ii dai nici un semn de viata. fara status de suparare si altele. o sa il doara indiferenta. 2.sau poate e cu alta. aia ii ofera ce tu nu ii oferi, daca tu ii faci asa tot se intoarce la. prietena lui ca nu cred ca lasa. 1 an si ceva.:* bafta si astept mesaj sa imi spui ce ai facut:*
E posibil sa fi intervenit obisnuinta si monotonia in relatia. fa ceva diferit ca sa-l captivezi si sa-si doreasca sa petreaca mai mult timp cu tine. tot timpul e binevenit un lucru nou intr-o relatia; bye
Ca sa te caute din ce in ce mai des sau mai bine ca sa observi daca intr-adevar te iubeste/tine la tine, ai putea sa iti inchizi telefonul sau sa nu ii raspunzi, sa nu mai dai niciun semn de viata pur si simplu, un timp, cand tu te vei vedea cu prietenele tale, iti vei ocupa vremea cu altceva, dar nu cu alti baieti ca s-ar putea sa-l pierzi pe actualul, deci efectiv ii vei arata si tu cum este sa nu te vezi cu persoana iubita, sa nu o auzi, sa nu o vezi. In final ar trebui sa-l iei la o discutie serioasa despre relatia voastra, sa stabiliti anumite lucruri. Bafta!
Nu stiu iti pare ca se uita la alte fete
poate te inseala
nu te spetii prefate ca nu-ti pasa si vine el la tine
Buna anonim27. dac se poate as vrea si eu id u.ca sa pot sa iti psune mai multe daca ai nevoie cu adevarat.
Mda`. probabil ca ii place sa petreaca timp` cu baietii, la fotbal... Si eu sunt cu prietenu` meu d 7 luni si la fel fke. cand mergeam l liceu, n vedeam zilnic, mergeam impreuna`. acum nu prea.;-s Si ca sa nu ma supar, ma minte ca nu-l lasa afara, dupa care aflu ca de fapt a fost afara...
Poi`. eu zic sa nu-l cauti prea des, sa nu insisti sa iesiti, si sa-i dai d inteles ca t deranjeaza ca`si pune prietenii si fotbalu` inaintea ta.:p
Explica`i ca tu vrei sa petreci putin mai mlt timp cu el. Ca trebuie sa`si faca timp si pentru tine, nu numai pentru fotbal... Daca totusi nu intelege, lasa`l, nu-l cauta ta. Asa cu sigurantsa i se va face dor d tine.
Bafta! :*
Distanta=omoara relatii si eu am avut po relatie l\mai la distanta si nu prea a rezistat mult timp asa ca nu stiu ce sa spun asata e fa-ti prieten mai aproape de u
Sincer, eu ti-as zice sa incerci sa nu il mai iubesti asa de mult.eu am fost cu cineva care la fel iesea cu baietii mai mlt decat statea cu mine si ca sa il fac sa isi dea seama ce poate pierde am fost cu un alt baiat care ma placea, desi cei doi baieti se cunosteau.cred ca l-a durut faza aia si cred ca si-a dat seama ce a pierdut.acum sunt cu el si se [poarta foarte frumos cu mine, nici eu nu exagerez cu bagatu in seama, da nici el nu e la fel de indiferent cum era.
depinde de firea baiatului pe care il placi. e posibil sa nu mearga asa cum am facut eu
succes!