| Issa_8382 a întrebat:

Hello:* Am si eu o intrebare. De un an am o relatie, eu am 17 ani jumate, prietenul meu 18 ani jumate. Ne iubim si ne intelegem destul de bine, dar cam incepe sa se simta rutina si nu as vrea sa intervina pentru ca imi sta in fire sa ma plictisesc.big grin Cum am putea trece peste?

Răspuns Câştigător
| LauraLl a răspuns:

Pai.nu poti sa nu mai simti rutina dupa parerea mea tu esti o fata care este mai rebela... ii schimbi ca pe sosete...mda nu e rau e ceva de bine in schimb ar trebui sa il intrebi pe el daca simte acelasi lucru, iar dupa ii spui ca vrei un pic de tiimp liber. Dupa o sa ai nevoie o sa-ti fie dor de el categoric! GARANTAT sau banii inapoi! (in cazul nostru funda) happy happy laughing

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Gaseste niste subiecte noi in discutii

| doinitza12 a răspuns:

Un pic de repaus va rezolva asta. un timp la distanta si vei vedea cum dragostea si sentimentele se vor inoi cind va veti vedea dupa ceva timp

| shtefy a răspuns:

Hmm, pai plimbari asa pe neasteptate jucati carti sau pe calculator jocuri in doi, mergeti vizitati impreuna pe unde va aflati ce este de vizitat, nu stiu mergeti prin discoteci sau cluburi, nu stiu cam atat imi vine in minte deocamdata sper ca te-am ajutat

| Issa_8382 explică:

Ce detalii?happy

| Issa_8382 explică:

Mersi mult pentru sfaturi. Dar nu cred ca distanta ne-ar ajutalaughing Sincer. Nu stam nici o zi departe unu de altutongue

| zikcen49 a răspuns:

Pai daca zici ca se instaleaza monotonia si aveti apt vostrul mai "joacate" si uh cu el din cand in cand ca altfel o sa se plik si o sa se duca la altele