| Tica_Dimi_1999 a întrebat:

Hello. Am si eu o medumerire, mai ales din cauza faptului ca nu m-am informat suficient, iar pe net gasesti opinii diferite. Sper ca aici sunt si oameni care au habar despre ce vorbesc.
Ideea e ca acum o saptamana si 2 zile am fost cu iubita la mare. Eu am 18 si ea aproape 18. S a intamplat de vreo doua ori sa se urce pe mine, amandoi fiind in chiloti, si sa se frece de mine( nu foarte "violent" si nici prea mult timp). Eu n am ejaculat cand eram lipit de ea, ci dupa, in chiloti. Iar a treia oara, s-a intamplat acelasi lucru dupa ce eu am fost la baie si mi am dat drumul ca sa ma tina mai mult( m-am sters dupa si parea ca n a mai ramas nimic). Exista o posibilitate, oricat de mica, ca spermatozoizi sa intre in vagin? Sau macar lichid pre seminal? Din ce am citit, daca nu este ejaculat lichidul direct in vagin sau daca nu il.bagi cu degetele, sansele sunt infime, dar m-a apucat panica fara motiv si vreau sa fiu sigur. Mentionez ca ieri( dupa o sapt de la incident) a zis ca a racit, ca o doare capul, iar azi a zis ca ii e rau. Astea pot fi si semnele unei gripe oarecare, dar am citit ca pot indica si o sarcina. Daca e cineva in stare sa imi explice mai clar cum sta treaba, apreciez.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Orice fata/femeie dar nu numai ea ci si baiatul/barbatul care au ajuns in preajma momentului de a-si incepe viata sexuala, ar trebui sa cunoasca precis mecanismul de formare/producerea a unei sarcini. De asemenea ar trebui sa stii neaparat ca pentru a se forma o sarcina, in mod OBLIGATORIU este necesar sa fie intrunite minim 2 conditii, cu precizarea ca acest lucru/conditie trebuie sa se petreaca in acelasi timp, adica sa se produca simultan/concomitent si anume : 1. ) In primul rand CONDITIA PRINCIPALA este aceea ca sexul sa fie neprotejat si sa aiba loc, sa fie intretinut atunci cand fata/femeia este in mod obligatoriu in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual, adica cele 4-5 zile de dinaintea zilei de ovulatie + ziua ovulatiei, sau sexul sa aiba loc exact atunci cand exista deja OVUL VIABIL in uterul ei pentru ca ovulul sa poata fi fecundat de catre un spermatozoid. 2. ) Indiferent prin ce mod s-ar produce procesul, SPERMA trebuie sa patrunda/ajunga, obligatoriu IN VAGIN (indiferent de cantitate), deoarece doar in acest mod spermatozoizi existenti in sperma vor putea trece cu ajutorul mucusului cervical din vagin in uter si de acolo in trompele uterine pentru a fecunda ovulul in cazul in care aceasta deja exista in acel moment. Deci tu/voi esti/sunteti in masura sa gasiti raspunsul corect, privind posibilitatea de a exista sau nu o sarcina, deoarece doar tu/voi stii exact/precis in care zi a ciclului s-a consumat joaca voastra sexuala, fiindca aparitia/formarea unei SARCINI este posibila NUMAI/DOAR in perioada fertila a ciclului menstrual si acest lucru il cunoastei doar voi doi. Multa sanatate!

8 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Dacă nu cumva o cheamă și Maria, nu prea sunt șanse să rămână gravidă doar din ce ai scris tu mai sus.

| Emilian65 a răspuns:

In situatia prezentata de tine nu este posaibila aparitia unei sarcini. Deci, stai linistit ca nu vei fi tatic, curand.

| Tica_Dimi_1999 explică (pentru Emilian65):

Asa m-am gandit si eu dar am corelat orice mic detaliu cu o posibila sarcina: faptul ca are pofta de mancare, ca o doare capul, spatele, somnolenta si unele schimbari de comportament. Probabil e doar paranoia. Mersi oricum

| denisTiky a răspuns:

E buna tipa?

| OMFGConrad a răspuns:

NU există nicio șansă de sarcină.

| dfsugiopdfiudygh a răspuns:

Ca să rămână gravidă trebuie să ejaculezi înăuntru.
Stai liniștit, nu se întâmplă nimic.

| Raspundd a răspuns:

Sstati linistiti, ca nu sunt sanse. Am trecut si eu prin ceva asemanator si chiar nu. deloc.