| AyU a întrebat:

Hello :*
Am si eu o mica nedumerire. Eu sunt in clasa a 12-a iar de ceva vreme tot vad prin curtea scolii un tip dragut din clasa a 11-a, care se uita foarte insistent la mine de foarte multe ori. Cand ma duc in clasa lui la unele prietene, se intampla la fel, cand iesim de la scoala, la fel. Exista, evident, si momente cand nu se intampla asta, dar de cele mai multe ori se holbeaza de-a dreptul. Eu personal nu il cunosc pe tip. Nu am vorbit in viata mea, si nu ne salutam. Chestia cu holbatul tine de ceva vreme, dar nu prea i-am dat importanta pana acum o saptamana cand mi-am revenit de dupa o despartire. Iar acum ma inebuneste pentru ca nu stiu ce sa fac si ce inseamna. Deci, ce inseamna si ce as putea face? Multumesc anticipat! :*

4 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Probabil ca te place si ar fi intteresat de tine. Daca te intereseaza, zambeste-i sau chiar saluta-l. Asta ar trebui sa ii dea curaj si sa faca el pasul urmator.

| neutrino a răspuns:

Lasa-l sa se holbeze, poate ca ii place ceea ce vede: dar nu-i pentru tine un asemenea baiat.

| Quassaar a răspuns:

Daca se holbează ca un idiot, trateaza-l ca atare. Daca se uita la tine si ti se pare ca suspina de dorul tau, saluta-l si intra cu el in vorba. Spune-i ca i-ai remarcat privirea si să-ți explice de ce face asta.

| Sociopat a răspuns:

Isi imagineaza ca ti-o da.Probabil la asta se gandeste si seara cand ai lui dorm si dimineata inainte de scoala.