| Maothecat a întrebat:

Hello! Am si eu o problema.nu obisnuiesc sa imi expun problemele in fata unor oameni pe care nu ii cunosc dar acum chiar nu stiu ce sa fac. poate imi dati voi o solutiehappy. Prietenul meu s-a de spartit de mine pe motivul ca nu ne potrivim, ca nu avem aceleasi gusturi, dar asta dupa 7 luni! Daca a observat asta de la inceput de ce nu a pus capat relatiei atunci, ci acum? Eu tin foarte mult la el si as face orice sa ma impac cu el. A spus ca ramanem prieteni, dar se poarta cu mine ca si cum nu m-ar cunoaste.Eu stiu sigur ca mai tine la mine.Cum sa fac sa fim iar impreuna?happy Help me!

Răspuns Câştigător
| Merry24 a răspuns:

In viata nu putem fi siguri de sentimentele altora pana cand acestia nu ne dovedesc ceea ce noi deja banuim.Vrajeala de doi bani a barbatilor care dupa un timp spun ca nu ne mai potrivim e de fapt un mijloc prin care sa-ti spuna lasa-ma in pace ca eu am pe alta. Putea sa-ti spuna direct:'uite eu am pe ata si nu mai putem fi impreuna' dar ce sa-i ceri ca asa sunt barbatii. Daca a ales sa fiti doar prieteni e clar ca nu mai vrea sa fie cu tine si tu nu poti decat sa-l lasi in pace o perioada sa vezi ce va face.Atat te pot sfatui.

4 răspunsuri:
| Maothecat explică:

Stiu sigur ca nu are pe alta.

| d33utza003 a răspuns:

Simonica are dreptate.totusi exista posibilitatea ca abia dupa 7 luni sa fi vazut ca sunteti diferiti.se mai intampla...nu trebuie sa stai dupa el cauta-ti altul mai bine:*

| Simonaaaaaaaaaa a răspuns:

Nu vreau sa par rautacioasa dar sigur si-a gasit o alta prietena, altfel nu vad cu ar fi putut sa aduca in discuie ca si motiv de despartire nepotrivirea si faptul ca nu aveti aceleasi gusturi dupa 7luni straight face.pe bune acum astea sunt motive puerile.Eu una te sfatuiesc sa fii si tu indiferenta, sa ascunzi faptul ca il placi...treateaza-l cu nepasare ca sa simta si el pe propria-i piele ce fel e sa fii tratat cu indiferenta.asteapta ceva timp sa vezi ce fel va reactiona, daca te cauta sau daca va avea bunul simt sa te salute macar :d.

| xFire a răspuns:

Nu cred ca vrei sa fii cu un om care nu vrea sa stea de buna voie langa tine, daca o va face o va face pentru ca te considera prada usoara si te va privi ca si cum ai fi la picioarele lui. O ffemeie frumoasa trebuie sa fie eleganta si demna. Femeile sunt mai puternice ca barbatii nu uita. Daca el te-a parasit inseamna ca are gandurile indreptate spre alta fata. Nu insista si nu fii miloasa. El va suferi mai mult decat tine. Hai ca esti fata desteapta, nu te da batuta. Succes!