| mihaitzu386514 a întrebat:

Hello, am si eu o problema, sunt prea gelos... am ajuns sa iubesc o fata nebuneste si n-am decat 4 luni de cand stau cu ea, ne iubim unul pe altul foarte mult, dar ea mai are obiceiul de a flirta, in gluma, cu alti baieti si chestia asta ma dispera. Intotdeauna stau cu teama ca m-ar insela. Noi nu ne vedem in timpul saptamanii deloc deoarece ea-i dimineata la scoala eu-s dup-amiaza si n-avem timp, dar in weekend stam numai amandoi. Ar putea sa ma insele? ce pot sa fac sa scap de gelozia asta care ma roade pe dinauntru?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna,nu trebuie sa exagerezi cu gelozia ca iti faci rau dar faci si relatiei rau; ar trebui sa ai mai multa incredere in ea,dar daca te deranjeaza faptul ca mai glumeste cu unu cu altul,spune-i,ca nu te simti bine cand face astfel de lucruri si nici ei nu i-ar placea,dar oricum daca mai vb cu un amic sau mai glumeste nu inseamna ca gata te inseala, discuta oricum cu ea, te va intelege.

| mihaitzu386514 explică (pentru monyk):

Okay mersi de sfaturi, o sa-ncerc sa nu mai fiu asa gelos happy

3 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Problema nu-i la tine, e la ea! daca ea nu ti-ar da motive acum n-ai mai fi postat topicul aici! vb cu ea si spune-i ce t deranjeaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Saluut.incearcati sa va vedeti si'n timpul saptamanii puppy dog eyes ( ai noroc ca 1 dec e joi laughing ), pentru a va apropia mai mult puppy dog eyes. explica-i cat de mult ti la ea si faptul ca flirteaza cu alti baieti te doare. spune-i sa nu creada ca nu-i dai dreptul de-a vorbii cu alte persoane de sex opus, dar esti gelos doar pentru ca ti la ea.sa stati mult timp impreuna >:d