| Sweet111 a întrebat:

Hello! am si eu o problema va rog sa ma ajutati! Am doua saptamini de cind mai intilnesk cu un baiat! si e ft. deschis cu mine imi spune tot! dar cei din jur imi spun: ce te cu asa urod, ca nu-i frumos, ca te inseala.etc.iar el imi spune cu totul alt ceva!,. Nustiu ce sa cred! Am aflta ca i-a propus aproape la jumate de sat sa se intilneska cu el! Dar parca pare sincer cu mine! chiar nu stiu ce sa cred! voi ce spuneti?! funda mareee

2 răspunsuri:
| flor_4630 a răspuns:

Testeaza-l.fa-ti un id...dar ai grija sa nu-l iei cu "sunt o admiratoare", poti sa-ti pui o prietena sa-l sune.in functie de rasp lui, vei afla daca e sau nu sincer cu tine.bafta

| Twp3w a răspuns:

Eu zic sa il cunosti mai bine si dupa aia sa incepi sa il judeci...Pt ca si aparentele inseala poate lumea asta spune adevaruu! Dar se poate ca si lumea asta sa fie o excroaca in care vrea ca voi doi sa nu fiti impreuna si de aceea poate baga strambe! Dar cel mai bine e sa nu asculti pe nime nici lumea, nici el asteapta cu timpul sa il cunosti sa vezi daca e adevarat ce spunea lumea sau nu! Si dupa aia iei o decizie ...Bafta :*! Funda plizz?:X