| malina444 a întrebat:

Hello.am si eu problemathinking de fapt nu eu prietenul meu
de 2-3 zile este racitthinking si ia tot felul de antibiotice si pastile. dar si in aceasta privinta a vrut sa facem dragoste.problema este ca nu i se scoalalaughing) pe romaneste.si el este foarte dezamagit. oare au efect pastilele? sau doar necesita putina pauza...sau poate e plictisit de minethinking

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate e doar bolnav si are nevoie de o mica pauza sa se faca bine. Aici se ajunge fiindca exagerati cu sexul, care trebuie sa se intample oricand si oricum. Dragoste se face cand esti sanatos, nu foarte obosit, ca sa poti savura momentul. Corpul lui e mai destept decat mintea si ii semnaleaza ca nu se poate.

10 răspunsuri:
| Instinkt a răspuns:

Exista produsul care la salvat de la faliment irinel columbeanu laughing) recomand o pilula albastra

| Georgiana2905 a răspuns:

Mai, toate la timpul lor. Sa astepte si el sa ii treaca raceala. Nu cred ca au vreun efect pastilele alea sau mai bine zis, efect prin care sa nu ii mai functioneze.
Iar ca raspuns la intrebarea ta, ce sa zic. Aceasta nefunctionare are si ea cauzele ei. O fi de la pastile sau nu, nu stiu. Poate de la raceala ca doar stii cum este cand e sa fi racit. Dar daca nu este niciuna din acestea atunci e posibil sa fi aparut acea rutina iar daca asta a aparut e doar din vina voastra. Sa mananci mereu aceiasi prajitura... vorba aia, te mai saturi. Inceraca sa mai pui putina frisca ca sa ii dai o altfel de aroma. Succes scumpa si totusi sa speram de la pastile si din cauza racelii vine totul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce tare.hai ca m-ai facut sa zambesc in seara asta.pai daca nu i se mai scoala, problema esti tu, adica... l-ai cam plictisit. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Un om când este bolnav, trebuie lăsat să se odihnească, starea de sănătate precară nu-i permite să se ocupe de tine!
Pa, pa.

nony
| nony a răspuns:

Nici 3 zile nu asteptati pana ii trece raceala?
Disperatilor.

| Mihaic93 a răspuns:

Doamne ce intrebare...scuze ca o zic... dar e penibila.cum sa pui asa intrebare rolling on the floor (era doar parerea mea, n-am vrut sa jignesc pe nimeni)

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Eu cred ca mai mult ai vrut tu decat elhee hee Si cred ca tot tu esti foarte dezamagita daca postezi aicihee hee El trebuie sa ia pastile si sa se relaxeze...si e greu daca tu il chinui asa bolnav big grin S-o fi plictisit de tine sau o fi doamne-fereste bolnav?hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e bolnav, iti dai seama ca organismul lui este slabit. Cum au spus Brigaela si Legiuitoarea, are nevoie sa se refaca mai intii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O fi plictisit... dar cel mai probabil de la medicamentele alea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuu de ce sa fie plictisit de tinetongue nu da repede vina pe tine. asteapta sa-i treaca boala laughing si dupa foloseste-te de farmecele tale personalebatting eyelashes