| Mihaela01233 a întrebat:

Hello! Am și o întrebare, am luat pastila de a doua zi pe data de 2 Martie (am folosit prezervativ, dar am luat pastila ca am vrut sa fiu eu sigura )la fix 5 zile după am avut o sângerare foarte abundentă care a ținut 3-4 zile, pe 24 martie trebuia sa imi vina menstruația și nu mi-a venit am făcut test de sarcina la 10 zile după întârziere și a ieșit negativ. Suntem in data 9 Aprilie și tot nu mi-a venit menstruația, ce sfaturi aveți?

Răspuns Câştigător
| Hypefox a răspuns:

Nu te panica, fa o protejat daca o mai faci si așteaptă sa vina. Oricum sa te aștepți ca un an de zile cam asa o să-ți ia sa ti se regleze iar menstruația.
A, da
Si daca te stresezi ca nu-ți vine, nu o să-ți vina. Trebuie sa fi linistita si calma. Daca testul e negativ n ai de ce sa te stresezi.

16 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca faci prostii ai de suferit, din cauza pastilei de a doua zi care o i ei aiurea nu i ti vine menstruatia ai dereglat organismul

| Mihaela01233 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Oare când o sa imi vina ma stresez rau

| Violleta2022 a răspuns:

Uita de menstruatie ca acum ai efecte NEGATIVE serioase cu dereglari masive de menstruatie si ovulatie pentru urmatoarele 6-12 luni!

Atentie, pastila de a 2-a zi NU mai poate fii luata in viata asta, ca-i o bomba hormonala care iti distruge sistemul hromonal asa cum a explodat si distrus un ovul efecundat.

Folositi numai prezervativul de acum inainte sau abstistenta totala de la sex!

| Emilian65 a răspuns:

Pentru linistea ta, consulta un medic ginecolog.

| sofisis a răspuns:

Sangerarea aia abundenta de 3-4 zile a fost de fapt menstruatia. Pastila de a doua zi da peste cap menstruatia. Calculand de atunci...cam pe acum trebuie sa iti vina.

| Mihaela01233 explică (pentru sofisis):

Inainte aveam un ciclu cât de cât regulat imi întârzia 2 zile

Și cum ar trebui sa calculez de când mi-a început menstruația cea de la pastila sau când s-a terminat?

| sofisis a răspuns (pentru Mihaela01233):

Calculezi din prima zi a menstruatiei de dupa pastila.

A trecut o luna și 3 zile de atunci crying

Ai 2 zile de intarziere...

Testul l am făcut la 11 zile după ce mi-a întârziat menstruația mea normala, ar trebui sa fac altul acum când imi întârzie menstruația după pastila? Sau nu are nicio legatura

Gravida nu ai cum sa fii si cu prezervativ si cu pastila de a doua zi. Pur si simplu pastila aia ti-a dat peste cap menstruatia

Mulțumesc frumos pentru răspunsuri!❤️

| Mihaela01233 explică (pentru Mihaela01233):

Mi-a venit menstruația după 5 zile întârziere. Pentru toate fetele care sunt in situația mea nu va panicați ca o sa va vina ❤️

Revin cu încă o întrebare, scuza ma! Mi-a venit azi menstruația dupa pastila de a doua zi dar nu este ca de obicei inainte imi curge mult in prima zi și ma durea burta foarte rau, acum ma doare burta acceptabil și nu imi curge atât de mult sange crying

| Hypefox a răspuns (pentru Mihaela01233):

Nu te panica, fa o protejat daca o mai faci si așteaptă sa vina. Oricum sa te aștepți ca un an de zile cam asa o să-ți ia sa ti se regleze iar menstruația.
A, da
Si daca te stresezi ca nu-ți vine, nu o să-ți vina. Trebuie sa fi linistita si calma. Daca testul e negativ n ai de ce sa te stresezi.

| ArthuriLung a răspuns:

Ce sfat avem? S-o lași mai ușor cu fwutaiul că zici că ești în călduri