| b0gdAN_1815 a întrebat:

Hello! as avea nevoie de niste pareri si un pic ajutor cu ceva.De cateva saptamani la o colega de-a lui maicamia ii e tare drag de mine, mi-a cerut id'u sa vorbim si sa ne vedem intr-o zi.asta sa intampla aseara cand am iesit intr-un club unde neam zbenguit putin.Eu ii zisesem ca am 18 ani, dar cand colo am 16 si ea avand 22 de ani a aflat de la maicamia ca am 16 da m-a lasat asa sa o mint ca am 18.pana cand mi-o zis indirect ca mai bine ar fi sa-i zic adevaru! I-am zis adevaru ia la sfarsit cand a plecat spre casa am intrebat-o daca are ceva impotriva si o zis ca nu, ca daca era sa nu fie de acord nu ne vedeam, iar dupa asta ne-am sarutat si a plecat! Eu acum vreau sa aflu daca momentul acela a fost din intamplare sau si ea a vrut asta chiar daca i-am facut faza cu anii. Dati-mi si mie niste parere cum s-o intreb, cat posibil mai frumos, daca o fost la intamplare sau o vrut sa ne sarutam si daca ceva in continuare!? Mersi! va astept cu pareri si ajutor

4 răspunsuri:
| Georgyk_9316 a răspuns:

parerea mea este ca nu faci bine deloc.este mai mare ca u si sigur doar rade de tine

| GTFORetard a răspuns:

Da...Deci rar gasesti niste oameni capabili pe asemenea site`uri... Daca vrei sa afli toate astea.Intalneste-te cu ea si stati de vorba. Ii poti adresa intrebarile astea chiar ei.La varsta sa sunt sigur ca o sa te inteleaga si o sa iti raspunda ce a fost si ce are sa mai fie de acum.

Mult noroc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fantezii am suferit si eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nujj cred ca nu are rost sa iti strici viata cu ea are 22 u 16 :O:O chiar e penibil dar daca o iubesti...happy poti sa i spui direct ca vrei sa stii ce e in mintea ei si cam atat mult succes