| KittyLoveBastet a întrebat:

Hello! Aseara am vb cu un prieten (il stiu din cls I si de atunci il plac). El se poarta fff frumos cu mine, iar aseara m-a intrebat daca vreau sa stau cu el. Am ramas...incremenita. I-am zin, intr-un sfarsit, ca ii raspund daca ma intreaba fata in fata. A zis ca bine, asa facem si a intrat pe inv. Vreau sa zic ca am mai stat cu baiatul respectiv, dar el a plecat in Italia la mama lui si a stat acolo vara trecuta. Atunci mi-a zis ca poate nu mai vine si nu vrea sa ma faca sa sufar... asa ca s-a despartit de mine. Iar acum am ajuns la povestea de mai sus. Am procedat bine? Daca nu ma intreaba (el e mai timid), sa il intreb eu?

Răspuns Câştigător
| Dragooos223 a răspuns:

Salut, daca zici tu ca este mai timid intreaba-l tu big grin. Trebuie sa gasesti un moment potrivit nu cum intra pe usa '' vrei sa fi cu mine? '' mai trage de timp incercati sa va simtiti bine si cand crezi tu ca este momenul potrivit treci la treaba tongue sper ca te-am ajutat. funda?

2 răspunsuri:
| BiiaSomerhalder a răspuns:

Pai. mai vine in Romania baiatul respectiv?
si o pr de-a mea a avut aceeasi situatie si la intrebare ea. Baiatul a zis ca da. si un sf placut. love struck
intreba-l, nu ai nimic de pierdut
Funda?love struck

| Zox_3436 a răspuns:

Pai daca il placi mult intreaba-l u. De unde sti ca a intrat pe inv? poate a intat si a inchis pc. Si da ew cred ca ai procedat bine. ca o relatie pe net e foarte frumoasa si numai lapte si miere dar el s-ar putea sa te minta si chesti tresti si cand sa va vedeti totul se schimba. sper sa te intrebe face 2 face. toate cele bune:*