Trebuie sa constientizezi ca nu ai gresit atat de tare.Fiecare om reactioneaza in felul lui. Ai avut un motiv intemeiat sa faci acel lucru. In timp ce tu o asteptai si nu intelegeai ce se intampla,ea fain frumos alerga.Dar de ce a plecat fara sa te anunte,stiind ca tu pleci la ea sa alergati impreuna?
Nu te gandesti ca poate, a cautat un motiv ca sa va despartiti?
Doar pentru ca ai trantit telefonul de pamant sa se desparta definitiv de tine, mi se pare o prostie, o aberatie.
Analizeaza lucrurile. Poate a intalnit deja pe cineva, poate s-a plictisit, saturat.Ideea e sa-i respecti decizia. Daca ea crede ca e mai bine asa, las-o.
Daca te iubeste, va regreta ce a spus si te va cauta. A pasat toata vina pe tine pentru a 'se scoate'. Nu e deloc bine.
Asadar, fii realist. Nu tine cont de sentimentele pe care le ai, ci gandeste-te : ''e bine ce a facut? e mai bine asa?''
O zi frumoasa!
Nu avea niciun motiv să te părăsească pentru că tu nu i-ai făcut nimic ei.
Las-o aşa o vreme dacă chiar nu îţi dă un semn atunci îi timpul să o laşi baltă.
Mă întreb cât de mult te-a iubit dacă face asta
Cred ca prietena ta e o copila care nu stie ce inseamna sa iti respecti cuvantu. Oricare ar fi fost nervos dar cred ca ai exagerat. Daca ea crede ca asta e un motiv de despartire trebuie sa iti spun ca ai stat atatia ani langa o ...care nu stie ca o relatie mai are si din astea.
E inca o copila, a interpretat prost, dar si tu te-ai enervat cam tare.Nu trebuia sa se desparta de tine, poate a asteptat sa ii dai un motiv pentru a o face pentru ca poate nu mai simte nimic pentru tine.Eu zic sa treci peste si sa mergi inainte.
Pai era normal sa te enervezi cand face cineva ce a facut ea. Era normal sa te enervezi mult mai tare ca era iubita ta. Ori cui ii se intampla. Daca tot e prooooaaasta suna intru-na sa o enervezi. Daca raspunde incearca sa te impaci cu ea. Cam atat am de spus.
Ai 18 ani si ii ai degeaba. Multi au spus inaintea mea ca e fraiera, copila etc.
Are perfecta dreptate in ce a facut.
Femeile fac chestii d'astea...creeaza o situatie de criza ca sa vada cum e omul de langa ele. In cazul de fata tu ai picat testul.
Spre binele tau voi spune si ca cel mai probabil ea a facut asta ca pretext sa se desparta de tine.
Si ca parere personala : ai probleme cu nervii daca ai reactii de genul asta de la atata lucru.