| vikirikimiki08 a întrebat:

Hello! Aum 2 zile am avut contact sexual cu prietenul doar ca el si-a bagat foarte putin penisul in vagin. Mai departe nu am mai continuat pentru ca ma durea foarte tare. Vreau sa stiu daca mai sunt virgina. In cea mai mare parte s-a intamplat doar preludiu intre noi. Multumesc anticipat.

15 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

De ce nu si-a pus prezervativ?! Totusi, cum de uiti ca tu esti Prima si cea mai responsabila de pastrarea Sanatatii aparatului tau reproducator!
Daca esti blonda, ai sanse sa ai himenul mai moale, mai permisiv, si daca nu ti-a curs sange deloc, da, mai poti fi. Poti verifica asezandu-te in fund si cu pucioarele departate, te uiti cu o oglinda si vezi daca si cum mai e himenul.
Dar de ce riscati aiurea mereu asa?! Daca el e tampitel, ignorant, egoist si vrea, sau te santajeaza sa il lasi sa faca asa ceva, tu de ce accepti?! Oare nu era mai fun sau mai interesant sa il stilmulezi manual pana ejacula?! Asa nu risca nimeni nimic si se si detensioneaza obraznicul! Faceti Petting, nu prostii riscante de gen.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru PsihoSex):

Dagul meu nu confunda deflorarea cu dezvirginarea. Sunt 2 lucruri complet diferite. O fata isi pierde virginitatea NUMAI in momentul in care are loc contactul intre vaginul ei si un penis real, adevarat, barbatesc. DEFLORAREA adica lezarea, ruperea, deteriorarea, distrugerea pielitei fine numite HIMEN se poate produce prin mai multe moduri. Ruperea himenului depinde si de constitutia sa si in multe cazuri se poate rupe pur si simplu in urma unui intinderi prea ample si bruste provocate de un spagat, miscari ample de balet, de mersul cu bicicleta sau de ce nu prin masturbare, prin introducerea degetului in vagin sau a diferitelor alte obiecte. Ruperea himenului adica DEFLORAREA nu este sinonima cu DEZVIRGINAREA.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Corbule, sper ca nu crezi ca mi-ai spus ceva ce nu stiam. Sunt si prea tanar si prea scolit si prea patit in astea... Ce spui tu e ceva intre semantica fortata si metafora. Sa explic: daca varful penisului atinge o secunda, tangential, himenul si atat, inseamna ca gata, fata nu mai e virgina?! Sa fim seriosi! Si cu himenul super elastic sau hiperpermisiv, care permite copulatia fara urme si fara probleme de nici un fel?! Si cu cele care se nasc fara himen, ce facem?! E cam mult zgomot pentru nimic. Daca fetele s-ar informa corect ceva mai mult si ar fi mai rationale decat emotionale, nu prea am mai avea la ce raspunde...

| corbulalbrosu a răspuns (pentru PsihoSex):

"...doar ca el si-a bagat foarte putin penisul in vagin." se pare ca nu a fost vorba de ceva ". daca varful penisului atinge o secunda, tangential, himenul si atat," ci afost vorba de ceva mai mult fiindca continua : ". nu am mai continuat pentru ca ma durea foarte tare." deci nu este vorba nici de semantica fortata nici de metafora, a fost vorba de o penetrare si inca una adanca din moment ce a aparut durerea insuportabila. Dragul meu nu uita ca penisul are cap dar nu are umeri deloc. happy

| darrio2007 a răspuns:

Cand o vede sau cand o are toata inauntru?

| corbulalbrosu a răspuns:

In acceptiunea majoritatii populatiei, virginitatea se pierde in momentul in care se produce contactul dintre organul genital feminin cu organul genital masculin si anume penetrarea, atingerea vaginului de catre un penis. In consecinta ti-ai pierdut virginitatea chiar si in cazul in care a avut loc o singura penetrare. Multa sanatate!

| mihai69 a răspuns:

În cea mai mare parte - NU mai ești.

| neutrino a răspuns:

Acum este femeie.

| Emilian65 a răspuns:

Daca a avut loc o penetrare a vaginului tau, nu mai esti virgina si nici el daca era virgin.

| WaterDrop a răspuns:

Probabil inca esti daca nu a existat penetrare completa, nu s-a produs ruptura himenului si nu a curs sange.

| bogdan72 a răspuns:

Pana la urma de ce conteaza atat de mult? Toate fetele tin cu dintii de notiunea asta de virginitate. Daca vrei sa faci sex, fa sex, iar daca nu vrei sau nu te simti pregatita... Fa altceva, pana la momentul potrivit. Nu e mai simplu asa?

| Steam321 a răspuns:

Nu nu mai esti adio virginitate

| premierevideo a răspuns:

Nu mai esti.Adio.

| AnaPisicutza a răspuns:

Odata ce penisul a intrat in vagin NU mai esti virgina, adio virginitate.

| Daniel_Naghi_1998 a răspuns:

Afla mai exact de la ginecolog pop adrian- consultare online, cauta asa pe fb si intreaba-l