Tind sa cred ca un astfel de comportament sau act a fost imprumutat de la o fata... cel mai probabil i-a facut si lui si vrea sa practice la radul lui si el!
Pot spune ca mai sun si eu din foste, si da chiar pot spune ca mi-e dor cateodata dar asa pentru faptul ca poate am petrecut mult timp impreuna am trecut prin multe si ne respectam dar ca buni prieteni care am ramas, in nici un caz sa ne mai cuplam sau alte minuni...
Adica cum stai ca nu inteleg sa sune si dupa ce-ti enumera...si-ti declara n love-uri si fluturasi tot el cere sa-i acorzi timp )) mi se pare o totala bataie de joc sau poate doar ca este doar el asa mai cazut din cer
Uneori nu te ragasesti pe tine insati si devii confuz in decizii;
dar fiecare caz difera, sunt baieti care pot minti fara nerusinare ca sa para totul adevarat...altii spun adevarul si nu sunt crezuti.
Acum depinde cat de bine cunosti persoana cu care ai fost.
Daca ai patruns macar putin in sufletului lui sa vezi ce fel de baiat este, eu zic ca iti vei da seama daca acelei persoana ii pasa sau nu.
Depinde de baiat. Eu daca ma despart de o fata nu mai dau inapoi. Cel putin pana acum nu am facut asta niciodata. Voi face asta doar in cazul unei despartiri dupa o relatie de lunga durata cand imi dau seama ca iubita regreta o greseala sau eu imi dau seama ca am gresit mult fata de ea.