| MagdaIrimie124 a întrebat:

Hello. Câți de aici folosiți metoda retragerii? Funcționează?

11 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Nu este o metoda reală de contracepție. Funcționează in proporție de 78%. Este un risc foarte mare pe care nu cred ca vrei sa ți-l asumi.
Folosește ceva pentru a nu sta cu griji si sa îți petreci diminețile stand cu testele de sarcina in manahappy Sunt atâtea metode in ziua de azi, nu mai suntem in 1900.
Vizitează-ți medicul ginecolog și alege metoda potrivită pentru tine. Pentru mine, steriletul a fost cea mai buna decizie.

| VoidEternal a răspuns:

Funcționează. Îți oferă cu succes giji și spaima când îți întârzie, asta daca el se poate controla.

| Catalin77945 a răspuns:

Eu zic sa nu te risti cu asa ceva, e un risc prea mare pentru a putea fi asumat

Răspuns utilizator avertizat
| AdeLeu a răspuns:

Funcționează pana nu mai funcționează. Aia nu i metoda, e sex neprotejat, nesigur. Cât de bine s-ar abține tipul, peste câteva săptămâni, luni, tot vei rămâne și de ce sa te risti sa treci printr-un avort?

| MagdaIrimie124 explică (pentru AdeLeu):

O folosesc de 2 ani și n am rămas. Eram curioasa care alții o mai folosesc. Mulțumesc.

| AdeLeu a răspuns (pentru MagdaIrimie124):

Și fratele meu a folosit-o 3 ani, s-a ales cu 2 sarcini. Nu e protecție.

| Marius2001Pop a răspuns:

Nu incerca asa ceva.
Nu este sigura, poti lasa fata insarcinata + ca puteti lua boli ci transmitere sexuala.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Marius2001Pop):

Ea este fată deci ea îi intreaba pe băieti, este doar curioasă.

| Marius2001Pop a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Scuze, nu stiam. Dar se aplica raspunsul, poate ramane insarcinata + poate lua boli cu transmitere sexuala, este fix la fel.