Nu este o metoda reală de contracepție. Funcționează in proporție de 78%. Este un risc foarte mare pe care nu cred ca vrei sa ți-l asumi.
Folosește ceva pentru a nu sta cu griji si sa îți petreci diminețile stand cu testele de sarcina in mana Sunt atâtea metode in ziua de azi, nu mai suntem in 1900.
Vizitează-ți medicul ginecolog și alege metoda potrivită pentru tine. Pentru mine, steriletul a fost cea mai buna decizie.
Funcționează. Îți oferă cu succes giji și spaima când îți întârzie, asta daca el se poate controla.
Eu zic sa nu te risti cu asa ceva, e un risc prea mare pentru a putea fi asumat
Funcționează pana nu mai funcționează. Aia nu i metoda, e sex neprotejat, nesigur. Cât de bine s-ar abține tipul, peste câteva săptămâni, luni, tot vei rămâne și de ce sa te risti sa treci printr-un avort?
O folosesc de 2 ani și n am rămas. Eram curioasa care alții o mai folosesc. Mulțumesc.
Și fratele meu a folosit-o 3 ani, s-a ales cu 2 sarcini. Nu e protecție.
Nu incerca asa ceva.
Nu este sigura, poti lasa fata insarcinata + ca puteti lua boli ci transmitere sexuala.
Ea este fată deci ea îi intreaba pe băieti, este doar curioasă.
Scuze, nu stiam. Dar se aplica raspunsul, poate ramane insarcinata + poate lua boli cu transmitere sexuala, este fix la fel.
anonim_4396 întreabă: