| Yoyolikaa a întrebat:

Hello! Ce faceti? :*
Sa trec la subiect este un baiat din 7A eu sunt din 7C si imi place foarte mult de el de asta-vara acum 2 luni si-a dat seama ca sunt indragostita de el, dar nu mi-a zis nimic la cei care ma intreba daca imi mai place de el le spuneam " Mi-a placut de el, dar nu mai imi place". Am lasta lucrurile asa toata lumea stia ca nu mai imi place si el fel asta era doar o minciuna, in 21.12. 2012 trebuia sa vina marele sfarsit a lumii laughing asa ca joi (cu o zi inainte) i-am lasat un mesaj pe facebook in particular adica pe chat "****** te iubesc si chiar trebuia sa iti spun asta stiu ca stai cu Roxana dar stiu ca niciodata nu va fi, dar nu o spune. Probabil nu vrei sa ma mai vezi, poate ca maine vine sfarsitul lumi deci am avut motive sa iti zic ca te iubesc si ca ma gandesc doar la tine. " [****** este numele happy ]
Nu imi apare acolo Vazut la ziua urmatoare i-am lasat :" Sti ceva.te rog nu mai baga in seama ce am zis oricum nu conteaza puppy dog eyes"
Ce sa fac tinand cont ca el sta cu alta fata? Sa ii spun in fata ceea ce simt?sad

Răspuns Câştigător
| Sasha203 a răspuns:

Nu puteti lamuri problemele virtual! cand il vezi, spune-i ca vrei sa vorbiti si atunci spune-i tot. Nu are rost sa te chinui degeaba.

2 răspunsuri:
| Andra382 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa ii spuiin fata ca il iubesti si sa-l intrebi daca sentimentul e reciproc.

| MagicalUnicorn a răspuns:

Lasa dragostea si pune mana pe o carte