anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello! Ce fel de băieți le plac fetelor? Eu sunt așa:

1. Puțin timid, sensibil, emotiv, sincer, inteligent (nu tocilar) și amuzant. Nu sunt o fire depresivă sau tristă.
2. Îmi place să ascult muzică de calitate (muzică din ani '80, blues, funk, jazz, muzică chillout/lounge, R&B).
3. Îmi place să mă îmbrac stilat.
4. Nu jignesc fetele și nu-mi place violența. Nu mi-aș bate joc niciodată de fata pe care o iubesc happy.
5. Îmi place foarte mult să mă plimb. Păcat că nu am găsit încă fata potrivită sad.
6. NU îmi plac fetele superficiale, fițoase care stau cu un băiat DOAR pentru sex sau fiindcă el e bogat, etc.
7. Sunt romantic.
Mie îmi plac fetele drăguțe, feminine, care au un caracter mai jucăuș, care țin cu adevărat la un băiat, care sunt romantice și care nu se supără de la orice lucru inutil. Bonus: Apreciez fetele care se îmbracă cu bun gust, exact cum ar trebuie să se îmbrace o fată drăguță happy

Cam atât. Ce părere aveți?

23 răspunsuri:
| Anonymous1247 a răspuns (pentru RAY):

I'm not a bad guy and I don't care about that. I like who I am happy.

| RAY a răspuns (pentru Anonymous1247):

The same like my

| RAY a răspuns:

As vrea sa comentez putin
1 amice crede-ma ca degeaba esti sincer cu fetele, toate se vor juca cu tine, vei suferi, fi mai cu tupeu, e bine ca esti amuzant, inteligent
2 e ok
3 e foarte bine
4 daca tu nu isi bati ea isi va bate joc in fine viseaza
5 asa e bine
6 banii conteaza intro relatie sa stii

| Anonymous1247 a răspuns (pentru RAY):

Merci pentru comentariu, voi încerca să fiu mai cu tupeu dar fără să trec limita și am uitat să scriu că sunt și puțin mai rece cu oamenii, deci sunt și puți indiferent cu oamenii (doar dacă nu am încredere în ei). Sunt de acord cu ce ai scris la punctul 1 și 6. Have a nice daywinking

| NH4OH a răspuns (pentru RAY):

Poate știe să-și controleze sinceritatea cu ajutorul inteligenței. Doar nu e sincer cu o parașută care-l minte într-una, e sincer cu cine se simte el în siguranță.

| RAY a răspuns (pentru NH4OH):

In ziua de azi numai sti in cine sa crezi

| NH4OH a răspuns (pentru RAY):

Mai întâi cunoști persoana, apoi simți dacă poți avea încredere sau nu.

| neutrino a răspuns:

Ai ceva sanse, dar fara bonusuri.

| peperonies a răspuns:

Ai uitat sa mentionezi ca esti homosexual.

oamenii sunt bunuri pe care trebuie sa le experimentezi sa vezi daca iti plac. oricat ti-as descrie un vin nu o sa poti sa iti dai seama daca iti place pana nu il gusti.

| Anonymous1247 a răspuns (pentru peperonies):

Eu nu sunt, poate tu ești.

| peperonies a răspuns (pentru Anonymous1247):

Sa stii ca daca pui intrebarea ca anonim dar raspunzi ca user jumate din oamenii de aici o sa puna cap la cap cine esti.

De fapt voiam să o șterg dar văd că nu se șterge, apare în schimb ca anonim. I don't know what's your problem. P.S.: I don't care what people say about me.

| peperonies a răspuns (pentru Anonymous1247):

Si citez:
"Cam atât. Ce părere aveți?"

Deci vrei sa stii parerea oamenilor dar nu te intereseaza ce zic oamenii? Te contrazici singur.

Îmi plac foarte mult părerile pozitive și dacă primesc sfaturi utile le iau în considerare, și da le ignor pe cele negative. Deci da, parțial ai dreptate tongue

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Zici ca esti inteligent. Cum de nu ai aflat pana acum, ca fiecare om are preferintele sale? Pentru unele fete esti baiatul perfect, pentru altele esti opusul. Eu una as aprecia un baiat ca cel descris de tine, dar daca as vedea ca a pus intrebarea asta pe TPU, as fi putin dezamagita laughing
Cauta o fata pe placul tau si vezi daca poate aprecia un tip ca tine happy

| NH4OH a răspuns:

Bună.
Pari un băiat foarte drăguț și îmi place că nu te-ai descris pe partea fizică, ci doar în privința stilului vestimentar. Și mie îmi place să mă plimb, chiar foarte mult, și fac asta singură, nu mă împiedică nimeni. Poți face și tu la fel ca și mine, până o să ai cu cine.
Iar în privința fetelor, ai dreptate, uneori mă și amuz pe chestia asta. Majoritatea sunt fițoase, cu o geantă într-o mână, telefonul în cealaltă, fundul în spate, iar ca și comportament, nu știu cum să mă exprim potrivit pentru a nu le jigni. Nu știu ce este în capul lor, probabil banii le aduc fericire, nu o simplă persoană. Eu sunt fată, și sincer nu le înțeleg absolut deloc, nici nu aș vrea.
Oamenii romantici sunt creeativi. Fii tu însăți și nu te schimba într-un pămpălău fițos cum sunt mulți ( doar pentru a impresiona fetele ) pentru că vei găsi cândva fata potrivită cu care vei avea o relație foarte lungă, poate și ultima relație.
Succes happy

| Bianca_Bia_2000 a răspuns:

Felul tau.

| Szabii a răspuns:

Baietii de genu' de cele mai multe ori raman fara fete.
Cauta'ti o fata, vorbeste cu ea, sa fi baiat bun, dar sa fi putin indiferent, sa nu fi tot timpul pe ea, sa nu insisti, etc. Daca iti da mesaj la si 10, tu sa'i raspunzi peste 30 de minute, sa se gandeasca la tine de ce nu i'ai scris pana atunci, sau ce e cu tine, etc. Sper sa intelegi despre ce vorbesc. Poate suna putin haios, dar chestiile astea mici conteaza foarte mult.winking

| Anonymous1247 a răspuns (pentru Szabii):

Total adevărat ce spui, merci pentru. sfat happy.

| RAY a răspuns (pentru Szabii):

Mare dreptate ai

| ExorcistulAK47 a răspuns:

Fetele nu au aceleaşi preferinţe, din perspectiva unor fete eşti un băiat super, iar din perspectiva altor fete eşti plictisitor.