Pai alea nu-s din iubire scrise? Si eu care credeam ca ai învățat cum e cu iubirea
Nu, Deșteapto
Iubirea e altceva, așa se poarta iubi tau cu tine...
Sa iubești pe cineva înseamă sa îți pese de sentimentele lui/ei, acceptarea fara reproșuri, sprijin emoțional, empatie, respect, grija, sentimentul de a proteja fizic și psihic, etc...
Ia ca știe...și eu care credeam ca îți manifești iubirea înjurând...adică na, tu înjuri toată ziua.
PS: te înscrii în partidul meu? Partidul Userilor Liber Anonimi?
Acum 58 minute | SilentRain a răspuns (pentru DemonLord):
Du-te mă de-a aici, asta nu da nici muci pe mine, nu vezi că și spune... singurele complimente dea el au fost, târfă, mincinoas și ipocritalaughing
Na poate ți-a scris ție ceva frumos., asta am spus la toate,nu e ceva normal sau o mandrie, eu nu am incredere in fete asa ca am creat si suferinta, nu e adv ca nu dau nici un muci, in seara aia nu am facut misto, dar acum s-a terminat, asta e
Acum 3 ore | DemonLord a răspuns (pentru SilentRain):
Pai alea nu-s din iubire scrise? Si eu care credeam ca ai învățat cum e cu iubirea
nu e iubire e nebunie, borderline, relatie toxica, cand iubesti pe cineva il si crezi, daca nu, ce rost are sa stai cu acel om, iti provoci tie suferinta si acelei persoane
RAY — 24.03. 2020
cat timp nu ne intelegem nu ai ce cauta pe server
[20:39]
nu te cred pentru ca ai spus ca pozza era de pe google
[20:39]
desi mereu mai mintit
EmptySoul — 24.03. 2020
Hmmm nu cred ca am posibiltatea sa dovedesc asa ceva '
[20:41]
Si ar fi obositor sa încerc asa ceva, constant
EmptySoul — 24.03. 2020
Bro, ce sens are acum sa întru in detalii, oricum nu crezi
[20:29]
Dar ideea e ca
Cum ai aflat
Erai blocat(editat)
cand se ajunge aici copii numai exista viitor, asta e valabil si pentru cine a pus intrebarea, daca nu are incredere in tine nu exista nici un viitor comun
calin3003 întreabă:
Marius7121 întreabă: