| Sunnyツ a întrebat:

Hello! Ce părere aveți de băieții care te bombardează cu inimioare și dulcegării înainte măcar sa va fi văzut face to face?

Sunt imaturi, obsedați sau fac mișto?

40 răspunsuri:
| Catrice a răspuns (pentru SilentRain):

Pai alea nu-s din iubire scrise? Si eu care credeam ca ai învățat cum e cu iubirea rolling on the floor

| SilentRain a răspuns (pentru Catrice):

Nu, Deșteapto
Iubirea e altceva, așa se poarta iubi tau cu tine...
Sa iubești pe cineva înseamă sa îți pese de sentimentele lui/ei, acceptarea fara reproșuri, sprijin emoțional, empatie, respect, grija, sentimentul de a proteja fizic și psihic, etc...

| Catrice a răspuns (pentru SilentRain):

Ia ca știe...și eu care credeam ca îți manifești iubirea înjurând...adică na, tu înjuri toată ziua.
PS: te înscrii în partidul meu? Partidul Userilor Liber Anonimi?

| SilentRain a răspuns (pentru Catrice):

Nu în pl mea...

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Am pus pariu cu Zeion,fata e nebună după tine
Până la urmă la cine te tot referi?
Vezi dacă îți faci prea multe gagicii, le bagi in confuzii... dată viitoare menționează și numele., nebuno tu esti zeon, ai dulbla, tripla personalitate

| RAY a răspuns:

Demon alea te descriu, nu erau jigniri

| RAY a răspuns:

Acum 58 minute | SilentRain a răspuns (pentru DemonLord):
Du-te mă de-a aici, asta nu da nici muci pe mine, nu vezi că și spune... singurele complimente dea el au fost, târfă, mincinoas și ipocritalaughing
Na poate ți-a scris ție ceva frumos., asta am spus la toate,nu e ceva normal sau o mandrie, eu nu am incredere in fete asa ca am creat si suferinta, nu e adv ca nu dau nici un muci, in seara aia nu am facut misto, dar acum s-a terminat, asta e

| Pamanteanul a răspuns:

Sunt oameni

| RAY a răspuns:

Acum 3 ore | DemonLord a răspuns (pentru SilentRain):
Pai alea nu-s din iubire scrise? Si eu care credeam ca ai învățat cum e cu iubirea

nu e iubire e nebunie, borderline, relatie toxica, cand iubesti pe cineva il si crezi, daca nu, ce rost are sa stai cu acel om, iti provoci tie suferinta si acelei persoane

RAY — 24.03. 2020
cat timp nu ne intelegem nu ai ce cauta pe server
[20:39]
nu te cred pentru ca ai spus ca pozza era de pe google
[20:39]
desi mereu mai mintit

EmptySoul — 24.03. 2020
Hmmm nu cred ca am posibiltatea sa dovedesc asa ceva '
[20:41]
Si ar fi obositor sa încerc asa ceva, constant

EmptySoul — 24.03. 2020
Bro, ce sens are acum sa întru in detalii, oricum nu crezi
[20:29]
Dar ideea e ca
Cum ai aflat
Erai blocat(editat)

cand se ajunge aici copii numai exista viitor, asta e valabil si pentru cine a pus intrebarea, daca nu are incredere in tine nu exista nici un viitor comun

| anixxzyc a răspuns:

Depinde si de vârsta dar daca au peste 15-16 ani sunt imaturi sau fac misto.