| Izzﻵ a întrebat:

Hello kiss ce parere aveti despre fetele brunete cu ochi albastri? cea mai frum descriere primeste fundita :X eu am parul shaten inkis ca si brunetul si ochi albastrii deschis adica nici prea deschis.

Răspuns Câştigător
| Andra_3863 a răspuns:

Le ador.:X imi pare rau ca nu sunt bruneta si nu am ochi albastri.:X sunt shatena si am ochi caprui spre nefericirea mea:">
ochii albastri imi plac de mica. ii spuneam mamei ca mi se pare intotdeauna ca ascund ceva... iar acum din ce in ce mai mult mi se pare ca au un aer misterios... iar parul brunet face contrastul puternic cu ochii. pur si simplu le ador:X chiar daca sunt fata:)) si nu le ador in sens sexual. :D sa ne fie treaba clara.:))

p. s. : http://www.gds.ro/poze-gds/89253maxim.jpg cum sa nu iti placa?:X

11 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Frumoasa.

| Floreenofficial a răspuns:

Salut! :*
Pai sunt f. dragute si firave. :*

Răspuns utilizator avertizat
| IxυυLєţ a răspuns:

A mea mami are ochii albastrii si e bruneta love struck! Mi se par cele mai frumoase femei, pentru ca ochii albastrii sunt specialitatea blondelor. Deci fiind bruneta e un fel de contrast love struck! Eu sunt bondutsa cu ochii verzi laughing Deci n-am nicio treaba, cu toate ca mi-ar fi placut sa fiu bruneta cu ochii albastrii love struck!

Nu-s eu povestitoare, dar ma straduiesc laughing!
Fundita?batting eyelashes

| ELena_1470 a răspuns:

Doamne Fetele brunete cu ochi albastri sunt ceva gen ` zeitele lumii`. Ochi lor albastrii ascund mistere necunoscute, acei ochi gingasi te mangaie, acei ochi sunt uneori vulgari acei ochi sunt uneori dulci, iubitori si totusi pradatori. Cand privesti o fata cu ochi albastrii vezi marea, te lasi purtat de vall cand vezi acei ochi. Eu una sunt innebunita dupa ochi albastriilove struck. ii ador maalove struck... Ma uit la ei atat de atent:O. Intr`un cuvant ochi albastri sunt `SPECIALI`.
FEtele blonde cu ochi albastri sunt frumoase. Dar cele brunete cu ochi albastri sunt bestiale. Contrastul format dintr`o culoare deschisa si una inchisa da asa de bine.:O.
[Draga mea nu ma pricep eu asa binelove struck dar esti prea speciala, atragatoare si mandreste`te cu astalove struck. te puplove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt bruneta cu ochii albastri-vrzi. mi se schimba sunt schimbat-ori depinde cu ce ma imbrac sau cum e cerul afara... mias fi dorit sa ai am negrii sar fi potrivit mai mult la parul meu negru ondulat...asta e ai am asa. uneori ma mandresc cu ei alteori nu. e bine oricum.lumea zice ca sunt o papusica fiecare cu parerea lui nu? va pup

| imthefkinguseroftpu a răspuns:

Megan foxhappy si ce suberba e...:X

| imthefkinguseroftpu a răspuns:

Ca sa vezithinking pot spune ca le ador.happybig grin uitete la megan fox.si pe urma sa te intrebi daca fetele cu ochii albastri si parul' brunet/saten inchis.happy mi`se pare cea mai frumoasa si sexy actrita ...ba chiar am avut si o prietena cu ochii albastri.bruneta.si putin pistrui blushing

| alexutza89 a răspuns:

Buna:*.Si eu sunt tot bruneta cu ochii albastri, insa mi-as fi dorit sa am ochii negri.

| Ely3434 a răspuns (pentru alexutza89):

Norocoasoo

| Ely3434 a răspuns (pentru alexutza89):

Eu am ochii negrii si sunt bruneta laughing) ador ochii albaștrii laughing Facem schimb? :p Dar îmi plac si ochii mei, cati băieti nu s-au împiedicat când s-au uitat in ochii mei...