anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello
Contează așa mult daca e virgina?
Adică iubita mea nu e și multi îmi reproșează, că aș lua ceva " folosit " ce părere aveți?

Nu vreau răspunsuri, gen: " dacă o iubesti nu contează " atâta timp cât sunt cu ea, e normal c-o iubesc

Fetelor ce părere aveți?

Băieți, voi?

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu am doua parereri diferite
prima e ca au dreptate,fata aia a mai fost folosita de alti barbati
a doua parerea este ca nu conteaza asta din moment ce va intelegeti,va iubiti
personal cred ca o fata cu cat a avut mai putini parteneri cu atat relatia va fi mai lunga, asta se vede in societatile care promoveaza familia vs societati care promoveaza curvia, prostia, orgiile, desfraul

| mihai69 a răspuns:

Pe moment, nu.
Dar e posibil să pățeşti ca mine - să te apropii de pensie şi să regreți că nu ai avut niciodată ocazia să fii primul bărbat căruia i se dăruieşte o fecioară...

| Holiday a răspuns:

Cati din cei care iti reproseaza sunt la randul lor "deja folositi"? Cu siguranta destui/destule. Ai impresia ca ei vor ramane singuri din cauza asta? Nicidecum, isi vor gasi pe cineva suficient de inteligent incat sa nu aplece urechea la ce spun diversi ipocriti.
Tu daca ai facut sex cu o fata/femeie, te simt "folosit"? Nu prea cred...

| HazelEyes77 a răspuns:

Pai nu are nici o importanta parerea noastra sau a prietenilor tai ci doar a ta ca doar e prietena ta. O astfel de intrebare nu isi are locul daca tot sustii ca o iubesti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu vrei raspunsuri de genul"Daca o iubesti, nu conteaza"? Bine. Daca ai putina minte, nu conteaza.Dar probabil nu e cazul... tinand cont de intrebare. Vrei sa fie virgina pentru ca probabil si tu esti, nu?))Inteligenta gandire.

| GazzaRecordsRo a răspuns (pentru anonim_4396):

" inteligenta gandire ", asta spune cat de proasta esti, nu mai invoca tu " inteligenta "

| GazzaRecordsRo a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu ca baiat nu accept o fata care nu mai este virgina, l-a supt pe x acum vine la mine? bine eu am pretentii si principii.

| anonim_4396 explică (pentru GazzaRecordsRo):

"Eu am pretentii si principii". Nope.Tu ai frustrari si complexe.Mare diferenta.La tine nici nu intra in discutie sa nu accepti tu o fata, oricum nu te accepta ele pe tine))

| Xelon a răspuns (pentru GazzaRecordsRo):

rolling on the floor)))))
Tre sa mai cresti ca sa intelegi rolling on the floor))

| ShamelessQboy a răspuns:

Ce aberatie mai e si asta "ă fost folosita" adică tu dacă ai mai fost cu alta fata inseamna ca ai fost folosit?
Ti se pare cumva ca femeia ar fi un lucru sau ceva de genul?
Eu unul, sincer nu mai prefer virginele, e multa bătaie de cap sa le înveți, sa le educi, am avut câteva si m-am lămurit!