Da,il tin minte perfect. Era o noapte cam ciudata si fratimiu a chemat niste prunci[de vreo 18 ani ] la noi acasa[in urma cu 2 ani] si unul ma placea.Erau si fete chestii chestii ne-am imbatat[eram constienta, din moment ce tin minte] siii cand am vrut sa ma ridic, nu m`au mai tinut foarte bine picioarele si acel cineva care ma placea m`a prins si m`a sarutat.foarte sec. si a fost naspaaa yeakkss mirosea a bere.si nu`mi place berea
... ăăă... unde e neamtul ala, Alzheimer, ca nu-mi aduc aminte?
In spatele bancii din Herastrau, unde ne sarutam, era o tufa inmugurita. Si ii pocneau mugurii chiar atunci, ca un mic zgomot de artificii. O coincidenta de neuitat.
... peste 20 de ani am divortat.
Pai aveam 12 ani si s-a intamplat la bloc la mine, incepuse ploaia si ne-am adapostit sub un copac si brusc lui ii suna telefonul tra la la la, inchide si dintr-o data ma trezesc sarutata. Imi trecuse si frig si tot ( era vara ) si ma luase niste calduri, alerga sangele prin mine ca la maraton si cred ca inima mai avea putin si imi sarea din piept .
Cu cine? Cu primul meu iubit.
Dar cu el a fost fain cel mai lung sarut si ca sa ne puna capac o babuta care saliva sau ce drecu' facea a inceput sa strige la iubitul meu ceva de genu : " Las-o mama sa respire! ". S-a dus tot romantismu iti dai seama, da ne-a cuprins un ras dala non-stop.
Dar astea sunt vremuri apuse, ale tineretii valuri .
Hmm, primul sarut a fost la 15 ani, acum am 20 baba de mine, atunci a fost super, ca deh, ma sarutasem pentru prima data, dar cand stau sa ma gandesc acum, nu a fost nimic interesant, fara pasiune, fara nimic
Pai eram la bunici si m-am intalnit cu mai multi prieteni si colegi si am inceput sa ne jucam adevar si provocare si uite asa l-a provocat pe un baiat sa ma sarute si culmea lui ii placea de mine si mie la fel! Dupa ce ne-am sarutat m-a luat cumva de mana si m-a intrebat daca vreau sa fiu iubita lui si bineinteles ca am acceptat! Aveam 13 ani
Aveam 6-7 ani si ne jucam dea mama si tata...Inca nu am uitat si au trecut foarte multi ani.
A trecut ceva vreme. aveam vreo 13 ani, stiam ca o sa se intample dar nu prea imi pasa de asta (pe atunci fotbalul conta mai mult decat fetele pentru mine
S-a intamplat intr-o sala de clasa, cert este ca ne-am intalnit fara sa vrem si fiind singuri ne-am pupat!
Primul sarut nu se uita, maiales ca era cu fata care o iubeam atunci!
Buna
Primul sarut s-a intamplat la 18 ani cu primul meu prieten.Eram in scara cu prietenul meu, ascultam muzica si vorbeam.Cum vorbeam noi acolo, s-a ridicat de pe scara si s-a apropiat usor de mine.Ne-am uitat unul in ochii celuilalt si apoi s-a intamplat.Nu cred ca as putea spune ceea ce am simtit in acele momente a fost pur si simplu frumos, minunat.Parca simteam ca zbor, aveam mii de fluturasi in stomac iar inima imi batea tare:d.A fost frumos
Primul sarut a fost ceva ce nu o sa uit niciodata, a fost frumos, aveam 14 ani cred, eram la bunica mea si mda...a fost cu varul meu (dar var de gradul 3, 4)ne placeam pur si simplu:p
anonim_4396 întreabă: