| Anonimul2700 a întrebat:

Hello! Cum pot vorbi cu tatăl meu despre sex? Vreau sa vorbesc cu el despre asta doar ca nu stiu cum sa încep, astfel încât sa nu ma simt rușinat, sa aflu chestii, de fapt sa-i spun niște chestii, dar nu stiu cum. Idei, ceva? Fără mișto.

4 răspunsuri:
| Ryanair8 a răspuns:

Ei bine, trebuie să iei subiectul pe ocolite pana isi va da seama unde vrei sa ajungi si va face el primul pas. pentru unele persoane acesta este un subiect foarte delicat, iar dacă tatăl tău este o astfel de persoana nu ai ce i face, însă poti incerca. acum depinde si de varsta ta, dacă ești preadolescent nu cred ca va dori sa discute cu tine despre asta, fiindcă va crede că nu ai varsta corespunzătoare, iar dacă 15+ cred ca va conștientiza că a venit momentul pentru astfel de discuții. sper ca te am ajutat!

| Clarity a răspuns:

Hello, faza ii ca dacă o iei pe ocolite și te simți rușinat nu o sa ajungi sa intrebi despre tot ce vrei sa afli și o sa incerci sa fugi și sa nu mai aduci subiectul curând.

Sfatul meu este sa fii direct, tine rușinea la o parte și întreabă ce vrei sa știi. Știu ca nu ii ușor, da îți zic eu ca o poți face 100%. Fa ceva înainte care sa te facă sa te simți încrezător, sunt foarte multe exemple pentru asta pe Youtube, exerciții, asculți muzica care te aduce intr-o stare extra pozitivă, stai in poziție de erou și multe altele.

Înainte sa faci toate astea, fa-ti un plan, scrie pe hârtie tot ce vrei sa spui și ia-o cu tine, dacă nu vrei pe hârtie scrie pe telefon in notițe, ca sa fii sigur ca ai acoperit tot ce ai vrut.

Chiar poți sa faci o gluma ca subiectul despre care vrei sa vorbiți trebuia sa vina de la el, despre sex. Așa poți sa te ajuți sa fii mai confortabil cu subiectul.
Sper sa te ajute și sper sa o faci, Știu ca poți.

| SüßesHäschen a răspuns:

Dacă știi ca tatăl tau este o persoana deschisă și ca poți discuta orice cu el și nu te judeca nu știu ce altceva te-ar retine..ar trebui sa vorbești cu el într-un moment când sunteți numa voi 2 și sa ii zic ce te apasă

| Violleta2022 a răspuns:

Iti iei inima in dinti si deschizi subiectul.