| addictedToBitches a întrebat:

>Hello<

Cum sa incep? Cu inceputul nu? ok... mie imi place de o fata avem 14 ani

si mereu vb pe mess ne trimitem :* o distrez ne simtim bine iesim din cand in cand... ea tot imi povesteste de un baiat care a fost cu el si mai vrea dar din pacate el nu mai vrea s-ar putea sa ma placa deoarece a avut tupeul in decembrie sa-mi spuna asta si sa-ma intrebe daca vreau sa fiu cu ea, dar eu nu am acceptat nu stiu ce a fost in capul meu...eu o tot alint si glumesc cu ea cum imi dau seama daca ma place sau daca nu cum o fac sa devina prietena mea? e atat de bunnnnaaaa=p~ Funda+vot

Răspuns Câştigător
| Jeozelin a răspuns:

Daca ea ti-a zis ca te place atunci cred ca te place inca Fai o surpriza du-o undeva intr-o seara la o masa afara... ceva romantic Zii ce simti si explica-i de ce ai refuzat-o stiu ca nu ai vrut era sigur altceva in capul tau fii atent.

4 răspunsuri:
| ELLSSA a răspuns:

Vrea doar sa il uite pe acel baiatul cu ajutorul tau.Tu esti cel baiat ok care o tot asculta si acum mai stie din secretele ei.
Iincearca totusi sa fi cu ea, poate intr-un final chiar te placehappy
Bafta!

| MadutzaB a răspuns:

Pai totul e foarte simplu. daca o data te-a intrebat inseamna ca te place. Vorbeste cu ea, spune-i ca o placi si propune-i sa fiti impreuna.

| unCalutz a răspuns:

Spune-i daca vrea sa fiti impreunawinking
Daca si ea te place va spune DA

Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

.vrea sa te faca gelooos maiwinking...e evident [probabil chiar vrea sa te pacaleasca {dc crezi ca ar discutra cu tine despre un alt baiat ((cand incepe sa povesteasca despre el ignoro si se va satura[incearca sa fii interesat de altceva_ai putea si tu sa ii povestesti la fel de usor despre o fatarolling on the floor_.]))}] SUCCESwinking