| BelleD a întrebat:

Hello big grin Am si eu nevoie de ajutor:d Este un tip la mine in liceu, care anul trecut se uita asa "fix" ca sa zic la mine dar niciodata nu a dat semn ca ar fi interesat sa vorbeasca cu mine sau ceva de genul. Este cunoscut prin liceu si urat nu este deloc.Eu sunt inalta, greutatea mi-e potrivita poate 2 3 kg peste cat ar trebui sa am pentru inaltimea mea, am parul lung brunet si ochii verzi/albastrii. Eram sambata la un prieten acasa cu mai multi amici, printre care si el. Am zis eu ceva si el m-a intrebat legat de chestia aia, eu fiind cu spatele a trebuit sa ma intorc, cand m-am intors m-a privit fix in ochi pret de cateva secunde dupa aceea a revenit iar la uitatul sau mai insistent ca anul trecut. Am facut o gluma la adresa unei fete de acolo mi-a atras atentia si m-a privit in ochi iar. Oriunde stateam il vedeam uitandu-se la mine, am schimbat cateva vorbe, oricum nici eu nu eram chiar asa dispusa sa ma avant intr-o conversatie deoarece mi-era. rusine sa zic asa. Voi ce credeti ca este? Imi place mie de el si mi se par toate astea sau ce vrea de fapt? Merci mult happy Dau funda promit!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Draga mea,cand nu stii ce sa faci,fa exact ce face el!
Posibil sa fie fascinat de ochii tai minunati si sa fie uimit de cate ori te vede!
Daca te place si faci si tu ce face el(cu uitatul fix),ceva se va schimba, ori inceteaza, ori isi da drumul la gura!
Succes!

1 răspuns:
| ella2o a răspuns:

Pai.Daca tot ce observi tu la semnele pe care el le da e ca te priveste lung in ochi, ar putea sa nu insemne nimic.Inteleg problema cu timiditatea,am avut-o si eu,dar totusi, daca il placi asa mult cum zici, ar trebui sa incepi sa-l cunosti mai bine.Gaseste ocazii sa vorbiti, ai avea destule, mai ales ca sunteti in acelasi liceu si aveti si ceva prieteni comuni.Gandeste-te ca de pierdut n-ai ce sa pierzi, si tipul ala sigur nu musca.Mi se pare ca nu esti sigura pe tine, mai mult pe aspectul exterior.nu era necesar sa mentionezi felul in care arati.Nu esti urata! Fa-ti curaj si vorbiti. happy