| Just a kid a întrebat:

Hello:d intrebare mai mult pentru baieti.care ar fi motivele pentru care ati plange pentru o fata.v-ati calca pe orgoliu si v-ati preface sau chinui sa plangeti chair daca nu va vine, doar ca sa va convingeti de ceva anume prietena? ati plange doar daca iubiti? sau ati faceo pentru orice fata?
cati dintre voi ati plans pana acum pentru o fata/baiat?

7 răspunsuri:
| cris05 a răspuns:

Sa plangi pentru o fata. Multi plang nu iti face griji. Am plans si eu odata. Si nu cred ca exista persoana sa nu fi plans sau daca nu acum in viitor. Cius

| ToxxxxxyiLiycKxKxKx a răspuns:

Eu unu am plans in 27 de ani o singura data pentru o singura fata. fata cu care sunt acum, pe care o iubesc.

| skipy a răspuns:

Motivele sunt multe... dar cal mai des este acela in care fata il paraseste sau este cu altul in secret. Urmarea fiind de obicei o betie si multe lacrimi.
Eu personal am plans dupa o fata dar a fost atat de rau incat aveam gandul ca viata mea nu mai are rost.

| Bacemi a răspuns:

As plange pentru o fata in situatia in care credeam intr-un viitor comun, in momentul in care as fi crezut ca poate fi ceva frumos si as ajunge sa fiu dezamagit. Plang pentru fata care ma iubeste dar pe care nu o merit. Nu plang pentru fata care nu ma iubeste si care nu face niciun efort in acest sens. Plang pentru fata care chiar daca nu ma iubeste face anumite gesturi pe care le fac indragostitii si apoi ma lasa sa traiesc intr-un viitor de sticla, un viitor fara ea. Am plans, nu doar odata. Unele fete au meritat lacrimile mele, altele nu. Dar stiu ca daca am plans am iubit. Daca am iubit am trait. Si asta e de fapt ce e mai important. Prefer sa iubesc si sa nu fiu iubit decat sa fiu iubit si sa nu pot iubi in egala masura.

| Dominicc a răspuns:

Si eu am plans. Nu ma asteptam sa ajung vreodata asa. Dar asta e...

| adina_6125 a răspuns:

Am plans pentru 2-3 baieti si sincer i-am iubit foarte mult chiar daca suna imposibil la 12 ani pentru mine atunci ei erau totul si nu imi imagina viata fara ei

| Ady93 a răspuns:

Nu am plans pentru o fata si sper sa nici nu o fac vreodata, daca as pati ceva stupid din partea lor as fi mai probabil foarte nervos sau ceva. Si serios daca o fata ar fi satisfacuta numai daca as plange pentru ea (in momentu respectiv, nu in general) atunci nu merita sa fiu cu ea.