Ah, vestitul "vanator" care este innebunit dupa cat mai multe trofee.Acel baiat frumos de pica plombele pe langa care roiesc toate fetele si la care viseaza mult mai multe.
Depinde de ce fata gaseste, daca este ca si el si cauta "aventuri" atunci sunt sanse mari sa caute si la altii.
Daca gaseste o fata buna sa il iubeasca si sa il accepte asa cum ii (chiar daca ii cam greu sa accepte obiceiurile, doar daca nu ar sti poate atunci l-ar accepta) sunt sanse mari sa aiba un viitor.
"chiar daca el nu a inselat si a fost pe plan aventurier"
In opinia lui el nu crede ca a inselat, dar de obicei dupa intretinerea relatiilor cred ca se cade sa fie o relatie(cel putin asa ii normal dar exista si cazuri cand unul doar dorea niste distractie si atat dar celelalt chiar vroia o relatie).
El nu crede ca a inselat dar unele fete s-ar simti inselate.
Nu cred ca daca acest baiat ar avea o relatie si fata respetiva ar afla ce a facut s-ar razbuna pe el ca sa il invete minte(doar daca nu ar fi un la mijloc un complot ca fostele lui sa se razbune pe el).
Cand prietena actuala ar auzii despre ce a facut, frica si paranoia ar intra in gandurile ei, crezand ca ea va fi urmatoarea.
Poate fi acest baiat cat de frumos ar fi, mai trebuie cate ceva intr-o relatie.
Nu cred in zen sau karma sau rau faci rau gasesti numai ca roata cateodata se intoarce si te plesneste urat.
OMG...Un aventurier nu va renunţa niciodată la viaţa pe care o duce, oricât de deosebită ar fi fata de lângă el.
Nu îl va putea schimba nimeni.
Genul acesta de băieţi nu vor putea avea o relaţie stabilă şi nici o fată nu ar dori să rămână lângă un băiat care nu prezintă siguranţă...
NO WAY...
Poate deoarece se obisnuieste sa aiba mai multe "iubite" dar daca persoana respectiva chiar o iubeste cu adevarat pe actuala iubita nu se va intampla.Depinde de la persoana la persoana.
Depinde... daca acel baiat gaseste o fata care sa il iubeasca nu o sa se intample asa
anonim_4396 întreabă: