DA.De unde sti ce le amicilor? Oare nu te pun ei la incercare? Poti sa placi pe cineva (el sa nu stie) si tu sa nu ai incredere ca el te place, si totusi, tu placi dar n-ai incredere.El te place dar poate tu esti ocupata cu altele, involuntar folosesti des scuze (posibil reale) ca trebuie sa mergi fi altundeva de ex si intra la banuieli ca il eviti = > nu-ti place compania lui = > nu-l placi.Eu niciodata n-am zis iubtia sa nu iasa cu fetele dar in masura egala ca si cu mine.Ar fi ridicol so "izolez" si sufoc in halu ala, metode care intotdeauna duc la despartire.Incearca sa-i dovedesti ca-l placi.Si nu uita, atractia se dovedeste dupa ce incepi relatie, nu se spune doar. Daca tu crezi asa tare ca nu te place, nu asculta pe cine-ti zice ce le spune el amicilor, intreaba-l pe el(pe o tenta serioasa) despre asta.Si poate o sa descoperi ca chestile marunte pentru tine sunt cele care-i dau banuieli. Sper ca te-am ajutat.
Griji de tine
Ceao :*>
Nu are nici o legatura placutul cu increderea. Din punctul meu de vedere, cu cat o tipa arata mai bine, cu atat trebuie sa mai atent pentru ca multi se dau la ea, adica sunt mai multe tentatii.
Poti sa fii langa el si sa nu-i dai motive sa NU aiba incredere in tine. Nu conteaza ce le spune ei prietenilor. Daca e prost si nu are incredere in tine, poti cauta pe altul care are. Dar oare chiar esti de incredere?
Buna da o relatie se bazeaza pe ce ai scris si tu mai sus, dar baiatul crede ca nu-l placi, pentru ca tu nu ii arati indeajuns incat el sa se convinga! arata-i mai mult ca il placi sau ca il iubesti
Pai aici pot fi 2 variante: ori sta el mai prost cu increderea in sine si in altii, ori nu i-ai aratat suficient ca ti la el. Sau si una si alta.
Majoritatea baietilor gandesc diferit in genul asta de cazuri, dar daca tu i-ai dat motive sa nu aiba incredere in tine nu e vina lui, trebuie sa ii demonstrezi ca meriti increderea lui
Te-ai gandit ca nu iai arata ca il placi cu adevarat si el nu stie ce sa creada? incearca sa ii dovedesti ca il iubesti
Eu cred ca el te place, dar sta cam prost cu încrederea... Daca nu are încredere în tine, asta nu înseamna ca nu te place. Sigur n-ai facut tu ceva si l-ai facut sa-si piarda încrederea în tine
Increderea se castiga, daca el nu are incredere in tine poate ca i-ai dat tu destule motive, sau in unele cazuri e si gelozia un motiv. Daca nu are incredere in tine nu inseamna ca nu te place, ba din contra, te place insa nu stie ce alegere sa faca, nu e sigur pe sentimentele tale ceea ce poate il deranjeaza. O sa capate incredere in tine daca ii vei demonstra si tu ca e important pentru tine, daca vei si mai atenta cu el. Sper ca te-am ajutat