| sillvia6 a întrebat:

Hello! De anul trecut nu am mai avut nici un prieten, si nu ca as avea nevoie de unul, nu, ma simt bine asa, dar mi se spune adesea ca sunt ciudata. Chiar nu-mi pasa de ce cred altii de mine, pentru ca parerile lor nu valoreaza doi bani, dar am cazut pe ganduri. Ma gandesc ca din cauza asta nu se mai uita nimeni la mine. Vreun sfat?

Răspuns Câştigător
| Flydream a răspuns:

Stai linisitita...nu trebuie sa-ti pese ce zic cei din jur. Ultima mea prietena am avut-o acum 2 ani, insa, ca si tine ma simt bine singur in momentul de fata si nu ma intereseaza pararea celorlalti.Am citit undeva, ca la ora actuala in America, sunt 30 milioane de oameni singuri.Asta inseamna ca toti sunt ciudati? sa fim seriosi.

2 răspunsuri:
| GrosuPatrisia a răspuns:

Asta-i buna! Cum adica "ciudata"? Iti faci prieten cand esti pregatita, o relatie e ceva destul de serios. Nu le mai da atentie celor care iti zic ca esti ciudata, esti perfecta asa cum esti, fiecare isi manevreaza viata asa cum doreste! happy

| crsNNN a răspuns:

Nu mai fi foarte indiferenta. Asculta doar de parerile celor mai buni prieteni/prietene. Pe restul ignora-i. Probabil ca ai doar impresia ca nu se mai uita nimeni la tine. Incearca sa nu mai fi asa rece cu lumea.