| schajuman1344 a întrebat:

Hello. De curand am intalnit o tipa intr-o imprejurare total neasteptata. I-am cerut Facebook-ul si bineinteles ca am vorbit si am iesit la primul date. Nu a fost extraordinar dar a fost placut. Ei, apoi incepe distractia. Ea era din alta zona a Romaniei si a plecat inapoi acasa. Mi-a zis dupa date ca poate ar fi mai bine sa ramanem doar prieteni pentru moment pentru ca are BAC-ul si multe altele pe cap. Ideea e ca ea inca imi ofera foarte multa atentie pe social media, iar mai apoi dispare in zilele urmatoare sau ma ignora. Oare de ce? Ce inseamna asta? Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Ilinca2005mau a răspuns:

Ei, nu te speria. Nu are o problemă personală cu tine. E doar ocupată după cum ți-a și zis. A fost o împrejurare fericită, sper, pentru amândoi că v-ați întâlnit în acest mod spontan, dar a trebuit să se întoarcă la responsabilitățile ei actuale. Să ai multă răbdare cu ea, măcar încă câteva luni. O să îți scrie constant dacă e să fie! Ține minte că dacă o relație e să fie, într-un mod sau altul, va fi

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dariaflorina a răspuns:

Pur și simplu nu dorește să aibă o relație momentan, vrea să fiți prieteni

| helpforyou a răspuns:

Trebuie sa te bucuri ca aia avut ocazia sa o cunosti. Trebuie sa apreziezi faptul ca este in prag de BAC si ca este ditr-o zona diferita. De asemena faptul ca inca comunicati este pozitiv.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu avem cum să știm de ce, înafară de ceea ce a spus ea. 2. Asta înseamnă că din când în când își amintește de tine. 3. Să dai și tu un semn pe rețelele sociale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamenii sunt atat de ciudati si speriati de bombe in ziua de azi incat cand dai de una care e deschisa si iti da atentie ai impresia ca e moarta dupa tine, dar nu e chiar asa...