Daca ati stabilit sa ramaneti prieteni cu beneficii, este bine sa ramai la acest stadiu, pentru ca asa este corect.
El trece printr-o perioada dificila acum si faptul ca tu vii doar dupa cateva luni si-i spui ca ti-ai schimbat parerea, indragostindu-te de el, s-ar putea scurt sa te paraseasca.
Lasa-l pe el sa faca pasii in directia asta, lasa-l pe el sa-ti spuna ce are pe suflet, daca treburile merg spre bine, de ce ai vrea sa strici acest lucru, doar pentru ca nu mai ai rabdare cu el? Sau te-ai hotarat sa ceri mai mult, chiar daca ai acceptat alte conditii cu buna stiinta?
Ai rabdare cu el si fii fata de cuvant, intelegerea este de: "prieteni cu beneficii" pana el isi va dori sa schimbe acest statut.
Mersi, sincer asta imi doream sa aud!
Tu de fapt doresti un iubit si o relatie stabila, in nici un caz o prietenie dezinteresata cum este cea denumita prietenia cu/fara beneficii. Intre cele doua situatii este o diferenta cum s-ar spune "de la cer la pamant" fiindca prietenia fara beneficii presupune lipsa sentimentelor de dragoste si iubire. Sanatate!
Da, imi doresc o relatie cu el, am zis clar ca incep sa am sentimente. Si asta e problema ca nu stiu daca ar trebui sa discut lururile cu el sa vad care e parerea lui, sau pur si simplu sa las lucrurile sa decurga de la sine
Eu nu inteleg daca tu simti ceva pentru o persoana du-te si fa pasu nu mai sta. Acuma tu stii daca simti ceva pentru (grjja toti baieti is ok pana cand obtin ce isi doresc), asa ca mai cunoasteti-va mai mult si atunci ai sa vezi singura daca merita sau nu.
Daca ar fi fost doar de obtinut ce vrea era dragut la inceput si acum isi schimba atitudinea, dar e eact invers, la inceput era ok, dar acum deja e din ce in ce mai schimbat (in bine) si asta ma face sa cred ca isi doreste altceva
Daca a fost dulce cu tine etc, te place draga mea. Sari pe el sa nu iti scape :*