| YourSweetAngel a întrebat:

Hello:*
deci as avea o intrebare legata de fostul meu iubit
pai ideea ar fi ca vreau sa stiu dc o simtit ceva pentru mine sau doar si-o batut joc?
deci semnele cum ca siar fi batut joc de mine ar fi:
1.nu m-a sarutat niciodata decat dupa o luna si ceva
2.nu m-a tinut niciodata de mana sau sa ma ia sa ma tina in brate
3.tot timpul ma cicalea si ma enerva
4.la inceput nu se prea comporta cu mine ca si cu o iubita in public[cand se stia ca suntem impreuna]doar la telefon si pe mess
5.cand ne certam el ma jicnea si ma mai si lovea si imi spunea ca el doar isi bate joc de mine insa dupa ceva timp venea la mine si imi zicea ca nu o vb serios ca o zis'o la nervi
5.mai flirta din cand in cant cu alte fete
6.tot spunea ca se desparte de mine si dupa maxim o zi ma suna si imi zicea ca doar a glumit ca a vrut sa vada cum reactionez...
voi ce credeti? doar shia batut joc de mine?
asta as fi crezut si eu mai ales ca prietenele mele tot imi spuneau asta insa au fost ff multe momente cand a fost ca baiatul visurilor mele
o data ianra am chiulit doar eu cu el de la ora si am stat in curtea scolii si eu muream de frig desi aveam geaca pe mine iar el cand a vazut mi-a dat geaca lui iar el a ramas doar in pulover desi era foarte foarte frig
imi tot trimitea mesaje de dragoste
ma suna zilni si cand nu raspundeam mai insita pana ajungea la vreo 11-12 apelutilaughing
ma mai sarutat in fata la alti baieti care tot tipul radeau ca nu stiu ce ca nu ne iubim si ii cu mine numa pentru sani si pentru fund si tot felul de cesyii din astea
si multe altele
va rog ajutati-ma!
acum sa desaprtit el de mine pentru ca mama lui nu a fost de acord cu relatia noastra si el a ascultato si nu i-a pasat de mine...na luptat pentru noisad
oare chiar shiabatut joc de mine doar?
scze ca a fost asa de lung dar am nevoie de ajutorbatting eyelashesFunda:*

Răspuns Câştigător
| Neimportant a răspuns:

Inteleg ca ai nevoie de ajutor. Cred ca a profitat de tine... daca tinea la tine nu te batea si nici nu te jignea si daca tinea la tine clar ca ii spunea mamei sale ca te iubeste si nu te lasa nu? Nu ma intelege gresit dar baiatul asta nu prea a fost asa cum ai fi vrut tu sa fiehappy. Mai bine uita tot ce-a fost, incearca sa treci peste si nu suferi degeaba fiindca nu are rost. Take care :* Enjoy!

3 răspunsuri:
| Mandy4105 a răspuns:

Sincer cred ca mai curand a vrut sa "experimenteze" cum e sa fi cu cineva (daca ai fost prima lui prietena) sau poate pur si simplu nu a stiut cum sa isi exprime sentimentele fata de tine... si acum ceva de la mine: un coleg de clasa se comporta cu mine exact cum ai enumerat insa nu m-a intrebat niciodata daca vreau sa fim impreuna... thinking

| YourSweetAngel explică:

Mandy deci vrei sa spui ca el posibil ma iubeste dar nu stie cum sa'si exprime sentimentele? da a mai zis asta si el candf l-am intrebat dc nu se comporta cu mine ca si cu o iubita...si sa stii ca nu am fost prima lui iubita

| albrosie a răspuns:

Celmai sigur lucru a vrut sa te traga ca un baiat cand i place de o fata nu flirteaza cu nici o alta in primul rand in al 2 lea un baiat nusi loveste niciodata iubita daca o iubeste nici macar in glumanu ridica mana la ea cel putin asa fac eu sfat dal; draci de imbecil