| MaDroghezCuFericire a întrebat:

Hello.deci baiatul acela pe care il plac eu nu inteleg ma place sau nu?
in ore tot la mine se uita si cand ma uit la el nu isi mai ia ochii de la mine pana intorc si eu capul si ma prefac ca ma uit altundeva si in pauza vb cu mine si numai dupa o fata se uita adica suntem departe unul de altul doar ca noi suntem mai multe sate la un loc intr-o clasa si fata aceea este cu el in sat nu mai inteleg nimic cand prietenii lui se supara pe el sau vreau sa ai faca in ciuda vin la mine si spun:Sti ca lu(x)ai place de tine? si atuncia el vine si zice nu ai asculta ca nu ai adevarat si devin foarte rosu la fata si eu ma duc undeva vine si el dupa mine si mereu cand ai spun ceva sa faca el ma asculta.In fiecare dimineata facem schimb de mancare el imi da laptele lui si eu ai dau biscuitii mei big grinbig grin.Astazi la franceza aproape toti copii eu luat 3 numai vreo 6 nu si atuncia prietena mea (bff) a luat si ea 3 si (x) sa ras de ea pentru. ca si el a luat 3 la franceza si prietena mea sa ras de el si i-am spus sa nu mai se rada de saraca fata si mi-a spus : tu nu te baga. Deci ce sa cred ma place sau nu?
funda (:*)

4 răspunsuri:
| PatyKan a răspuns:

Probabil te place happy
Gesturile lui arata asta [desi cuvintele lui nu prea.]
Poate e vreun prieten bun de-al lui cu care te intelegi mai bine si sa il intrebi direct care e faza cu X, daca te place sau nu.Asa e cel mai sigur happy

| bolfunea89 a răspuns:

Eu zic ca te place,doar ca e foarte timid,nu stie cum sa te abordeze,zici ca te asculta doar ca in situatia cu prietena ta nu te-a ascultat,poate sa para indiferent,insa nu prea pare asa, din cite ai povestit! Asa ca vezi ce se mai intimpla,cind intrati in vorba,discutati,afla ce-i place sa faca,cu ce se ocupa in timul liber, poate aveti interese comune si asa devin putin mai dezghetat! Si cine stie, poate iti zice intr-o zi ca-i place de tine! succes!

| DomnisoaraLove a răspuns:

Uneori gesturile pot arata mai mult decat cuvintele.Cu siguranta te place dar nu stie sa se manifeste, si nici nu incearca pentru. ca,,,,, crede ca te-ar putea supara.

| Anutsa24 a răspuns:

Eu cred ca te place si a spus asta doar ca sa te necajeasca.