| Izzﻵ a întrebat:

Hello deci pe mess am cunoscut un tip din acelasi oras cu mine, se numeste sergiu avem aceias varsta si no primul "prieten" de varsta mea nu stiu ma simt ciudat adica am vorbit la telefon acum 2 zile si mi-a spus bebe dar nu stiu c sa cred acum cateva minute era pe inv pe mess si nu ma baga in seama, dar eu l`am intrebat ce are si dc nu vb ca mine, credeti ca e bine? aa si sa nu ziceti ca nu il cunosc m-am intalnit cu el de vreo 2 ori prima oara ne-am sarutat si a2a oara la fel. e mai distant si mi-a si zis ca o inceput sa tina la mine nu stiu ce sa cred crying eu tin la el destul de mult si nu stiu ce sa fac crying

PS : sfaturi ceva sad? ce sa fac crying?
Scuzati greselile de ortografie dar ma simt asa de nasol

Răspuns Câştigător
| yoanna11 a răspuns:

Pai poate erau parintii langa el si nu a putut vb sau cine stie thinking poate nu se simtea bine si nu vroia sa vorbeasca cu nimeni, cel mai bine este sa-l astepti pe el sa sa te bage in seama.Si daca tie iti place de el si vrei sa fi cu el arata-i prin gesturi, statusuri prin care bati apropo

3 răspunsuri:
| GyeBaek a răspuns:

Eu zic mai intai incerca sal cunosti bine su dupa aceea fa c crezi tu mai bine.

| stress9 a răspuns:

Eu zic sa va intalniti si sa discutati despre situatie sa puneti lucrurile la punct... pe mess poate nu era el, poate ii mai stie si altcineva parola, poate nu era la pc, poate... multe altele pot fi. cand esti indrag uti sa te gnadesti si la chestiile astea. bafta!

| aurelian07 a răspuns:

Treci mai departe sad