anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello! este adevarat ca dupa menstruatie 10 zile poti face sex fara sa te protejezi [ adica prietenul poate ejacula inauntru ], 10 zile nu si dupa aceea iar 10 zile. sau 10 zile inainte de menstruatie nu e nici'o problema? Sau e adevarat daca prietenul ejaculeaza inauntru si fata respectiva se duce la toaleta si urineaza nu poate ramane gravida? am auzit chestii de genul la cineva mai in varsta si vreau sa stiu daca asa e laughing. eu nu prea cred thinking

Răspuns Câştigător
| A12NDRA a răspuns:

Pai da ce facem aici, hai 10 zile repede hai 10 zile pauze.Pai scuza-ma dar daca era adevarat nu se mai inventau prezervative, ca aia nu de prosti le-au inventat. Dar tu daca asa ai auzit si te iei dupa cei mai mari, inseamna ca ei au incercat. Ia incearca si tu, si sa vezi dupa aia cum o sa ne intrebi unde sa faci avort.Imi pare rau ca vorbesc asa dar ar fi cam logic, serios.Si nici a2-a chestie cu daca te duci la baie nu este adevarata. Poti sa te speli si sa urinezi de cate ori vrei tu, daca spermatozoidul a facut contact acolo nu mai ai sanse.
Sper ca te-am lamurit, si daca nu vrei sa ma crezi pe mine, ti-as propune sa incerci.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca se face cand fata are menstruatia si mai si ejaculeaza in ea poate sa faca cancer de col uterin. mai bine dupa menstruatie sau inainte dar nu in ziua respectiva cand are menstruatia

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Adevarat este ca e Folclor curat! Poti ramane fix in orice zi, ciclu sau neciclu! Protejeaza-te! Ti-e dor de probleme acum in perioada asta?!

| Ирина19 a răspuns:

In primele 3 si ultimele 3 zile se zice ca poti face sex fara sa te protejezi, dar oricum e riscant, unele fete ramin insarcinate chiar si in aceste zile daca nu se protejeaza, oricum ai grija

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine nu avea incredere in povesti. Ca daca vei avea dupa aceea probleme iti va prarea rau.