Eu zic sa vorbesti cu ea si sa ii spui sa faca ceva cu aspectul iei.II poti da niste sfaturi prietenesti Gen: hai sa ne facem frumoase sa agatam baietii frumosii sau hai sa ne schimbam lookul.ii poti sugera sa slabeasca sa manance mai sanatos fara dulciuri multe daca nu poate deloc fara sucuri si fara prajeli. sa nu manance dupa ora 7. si in ceva timp o sa araate mai k Intre timp isi poate schimba coafura parului putin machiaj si zic eu ca e k. orce femeie daca e aranjata si ingrijita arata bine.si orice femeie poa sa fie ea cea mai frumoasa daaca nu are grija de ea si are un aspect neingrijit nu ser uita nimeni la ea. incearca daca iti faci un prieten sa nu stai numai cu el sau sa ii povestesti ei mereu cat de bine te simti cand esti cu el. daca iesit vrodata in trei incearca sa ii tratezi pe amandoi la fel nu sa stai numai de mana cu el si sa te pupi pentru ca in cazul asta orice pers s-ar simti prost..sau spune-i prieteenului tau sa mai aduca un baiat sa fiti 4. Nu trebuie nici sa iti strici prietenia dar nici sa stai dupa ea, explica-i ca tu vrei sa ai viata ta si poate o sa se trezeasca la realitate si o sa aiba putin grija de ea. te puup si succes in alegerea facuta :*
Nu eu sunt grasa prietena mea e...
Daca pe acea "prietena" chiar o deranjeaza cum arata, ar putea sa se schimbe. Daca se plange nu face nimic.
Mi se pare o mare tâmpenie chestia cu "Eu nu am mai fost cu nimeni de 1 an doar pentru a nu se simţi ea prost"
Ce vina ai tu că ea are un apetit mai mare? Ar trebui să îţi vezi de viaţă liniştită, şi prietenei tale batoză i-aş sugera o cură de slăbire, doar apă şi aer timp de 2 luni.
De fapt, tipa grasa e ea.
Esti putin educat\a stii ce nu ti-am cerut neaparat tie parerea da, nu mai fi asa de..., daca ai fi tu in locul ei nu ti-ar parea bine
Traiesteti copilaria, viata este scurta ce treaba ai tu ca ea, isi va gasi dragostea intr-o zi...
Pai... fi atent sunt niste reguli ma rog (reguli) asa le zic eu
1. Daca cineva o place/il place /daca si el simte ceva pentru ea se cupleaza.In dragostea nu conteaza mic mare gras slab
Si eu sunt gras foarte gras si stiu cum e sa fi luat peste picior si nu am pereche
Dar spune-i sa abordeze baieti sa faca complimete sa se imprieteneasca foarte bine cu cineva si de acolo o sa vada rezultate
FB MEU; FLORIN FCDB CONTEAZA-MA TU SI EA SI II EXPLIC EU CUM E FAZA