Fa-ti un test de sarcina. E vreo 10 lei si-n doua minute ai raspunsul. Si pe viitor nu mai intretine relatii sexuale neprotejate. E ca si cum ai juca la Loterie.
Sansele sunt foarte mici ca sa ramai insarcinata. Dupa 5-7 zile dupa contactul sexual, daca nu ai sangerat putin, inseamna ca nu esti insarcinata. Sangerarea aceasta arata ca ovulul s-a prins, ca sa zic asa.
Poate ai racit putin si de asta intarzie:-)
Nu am sanggerat deloc. Dar e pposibil sa intarzie asa de mult?
Orice este posibil! Ori ai vreo dereglare hormonala, ori ai racit putin!
Pentru orice caz, ai putea sa faci un test de sarcina.
Ma cam tem.
Incearca sa-ti faci un test de sarcina, daca te va calma...macar sa sfii ce se intampla.
O sa faca asta cat de curand dar. Doar de curiozitate. Ziceai de o sangerare, daa n-a avut loc, e posibil sa se mai intmple ceva?
Pai daca nu a avut loc, inseamna ca ovulul nu s-a prins si asta ar insemna ca nu esti.
Sper sa fie bine. Mutumesc de ajutor!
Dar mai am o intrebare. Daca poate intarsia de lao raceala. RAceala comuna sau. Raceala la ovare?
Normal, raceala la ovare...
Ca cea comuna nu are prea mari legaturi.
Si mie mi s-a intamplat ceva de genul, trebuia sa-mi vina intr'o sambata si vineri am stat undeva pe ciment, rece...si nu stiam de ce a doua zi nu imi mai venea.
E cel mai bine cu un test de sarcina, ca sa stii ce ai de facut din timp si oentru orice eventualitate sa te calmezi:-)
Hmm asa ar trebui dar tare ma tem de rezultat. Dar. Raceala la ovare, se simte? Adica. Nu prea stiu cum e. Doare? Sau?
Da, se simte. E ca o intepatura, uneori o intepatura destul de profunda.
Aaaa inteleg.
Buna! In general sunt sanse mici sa ramai dupa menstruatie insa nu deloc, a cata zi dupa menstra ai avut contact sexual? Mentruatia ta este neregulata? Ar fi indicat sa iti ei un test sa stai mai linitita. Stii in timpul contactului neprotejat chiar daca nu se termina in tine tot poti ramane, pentru ca in timpul contactului este secretat un lichid cu rol de lubrefiere care de cele mai multe ori poate contine spermatozoizi, iar acesta in organul unei femei poate sa traiasca pana la 4/5 zile. Nu vreau sa te sperii insa tinete de scoala. Ai grija de tine!
In ultima zi de menstruatie, in a2-a si si in a2-a dupa. Vine aproximativ la aceeasi data..Cu intarzieri de 2.3 zile. Asta e ideea ca am planuri de facultate.
beausingurlamasamea întreabă: