| nobody_9468 a întrebat:

Hello!
Fetelor in timpul sarutului probabil iubitul va tine mana pe fund/sani/picioare/talie, voi unde puneti mana? Il atingeti pe fund?hee hee. Intrebare ireverisibilahappy, asta daca am nimerit cuvantul, ma refer ca e si pentru baietibig grin
Ce atingere va "provoaca" cel mai mult? Ati simtit vreo'data ca vreti s'o faceti, dar totusi nu v'a lasat principiile?

Răspuns Câştigător
| valy a răspuns:

Buna.prietena mea.cand ma saruta imi pune mana dupa cap, la ceafa si incepe sa ma mangaie si eu ma simt super bine.fiecare baiat are modul lui de a se excita mai mult sau mai putin. unii se pierd si daca se tin de mana.sau o fosta fac o exceptie ca eram primul ei prieten, si primul care o saruta.eu ii puneam mana pe fund.si acelasi lucru facea si eahappy

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In chiloti baby. ooh yeah smug
il iei si il apuci cu nadejde puppy dog eyes

| ralucacool a răspuns:

Eu numai cand il vad pe iubitul meu ma topesc dapai sa mai si ma mangaie cred ca as lesina

| dragonflyx a răspuns:

Sall prietena mea cand ma saruta ii place sa imi umble prin par il am mai mare si isi infinge ambele maini in el e foarte excitantbig grintongue

| Barajag a răspuns:

Mie ursul, imi pune laba intre picioarelaughingIar eu ii pun mana pe piepthee hee

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Mana nu se "tine" in timpul sarutului, ci exploreaza, mangaie, stimuleaza zonele sensibile, pentru a face senzatia cat mai placuta si mai intensa!
La fiecare, locurile care sunt cele mai sensibile la atingerea ta (lui) "provocatoare" difera, asa ca pune-te de te joaca de-a explorarea erogena, pentru a descoperi tainele geografiei erogene a celuilalt!
SuccessE!

| ~< super girl >~ a răspuns:

Buna intrebare!
fostul meu ma tinea de mana sau de talie, punea mana pe fund(incerca si mai mult dar totul are o limitabig grinhappy...
ma rog fiecare are stilul lui!happy

| ////////////// a răspuns:

Pai e si just ca barbatii ne provoaca dar nu tebuie sa cedez provocarii, e si normal cind organizmul cere dar principiile sunt mari, totul vine de la sine cu o persoana draga, iubita nu merge chiar asa simplu ca daca te saruta sau iti spune cava dulce e tot nu, trebuie sa dovedeasca prin dovezi stima respect si mai apoi vedem.

| Anecherry a răspuns:

Depinde de moment si unde suntemtongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deparca tu ceai face