Doamne, si mie mi se intampla la greu. in ultima vreme, toti retardatii le umbla nasu' numa' dupa fete, nu tocmai de nasu' lor. Si mie mi s-a intamplat. Chiar astazi ma dispera unu. Iti zic din prima: La telefon baga-i la lista de respingere si la blocare adresa, ca sa nu te mai poata suna nici sa iti trimita mesaje. ii vei gasi doar la apeluri nepreluate pentru ca le da auttomat ocupat. in caz ca te suna si cu privat, blocheaza si privatu pentru o perioada. Treaba cu facebook-ul, le poti spune verde in fata sa te lese in pace sau poate nu e scuipat intre ochi. eu daca as fi in locul tau, si sa zambeasca ala aiurea la mine, i'as face panarama sa nu mai aiba tupeu sa zambeasca si sa comenteze la mine a doua oara. tu nu ii mai baga in seama pentru o perioada si le va trece la toti ''dilema''
Ca sa scapi de un baiat care te enerveaza ii zici astfel: "Bai lasa-ma in pace nu vezi ce penibil esti nu ma interesezi deloc! Ce ma tot freci la cap vezi-ti de viata ta!"
Si sigur ii inchizi gura!
Daca asta nu merge atunci nu ai sanse sa scapi de iei!
Eu zic sa le zici verde in fata ca nu esti interesata de ei si sa gaseasca alte fete...
Eu cred ca intr-o oarecare masura si tu le dai apa la moara. Nu ar insista atata daca i-ai refuza scurt si la obiect.