Buna!
Dragostea nu o cauti, te gaseste ea pe tine (* dar nu stand in casa ). Nu inteleg de dc te gandesti deja la casatorie, si iti si faci griji, din punctul meu de vedere, zic ca pana la 28 de ani, ai timp sa gasesti pe cineva, cineva special cu care sa iti intemeiezi o familie, e prea devreme sa te gandesti la asa ceva. Faptul ca esti linistita nu e un minus, ci din contra un plus, arata ca nu esti o usuratica, si ca esti cu picioarele pe pamant, asta te face diferita fata de majoritatea fetelor de varsta ta.
Ca sfat, cum ai putea sa intalnesti un baiat potrivit pentru tine, e sa incerci sa socializezi mai mult, sa iesi mai mult din casa, plimbari cu prietenele, sa te apuci de o activitate extrascolara, dans, poate un sport. Daca nu reusesti sa gasesti un baiat de varsta ta care sa te aprecieze asa cum esti, incearca cu niste baieti mai maturi un pic.
Daca mai ai nevoie de ajutor, sau de niste sfaturi, da-mi un mesaj privat si iti dau id-ul meu.
Da, stai linistita. Din ce inteleg eu ai nevoie de un partener si nu de cineva cu care sa-ti pierzi timpul liber.De aici si vorba baietilor:esti prea cuminte.Se refera la faptul ca vor ceva de la tine, o aventura.Pentru mine este evident.pa pa
Parerea mea este ca fiecare persoana are jumatatea lui. Nu pot sa imi dau seama cum te gandesti deja la casatorie. Clar o sa gasesti un "sot" :* daca ai spus ca aspectul fizic nu este o problema si in plus nu ai fost mereu singura ai mai avut iubiti . Nu ai de ce sa iti faci griji, nu trebuie sa cauti pe cineva anume. Lasa lucrurile sa curga de la sine asa este cel mai corect. Nu cauta tu dragostea, dragostea implica multe oricum vei avea de suferit. Ce pot sa spun, ai grija ce alegi si ai grija de tine :*. Nu grabii lucrurile >:d
Salut, nu stiu ce sfat sa iti dau pentru ca sunt in aceeasi situatie si nu pot sa-ti spun decat ce mi s-a spus si mie. ce-i al tau e pus deoparte... dar atat de bine e pus ca nu-i pe nicaieri. Asteapta si timpul iti va da un raspuns cu siguranta. Eu mi-am canalizat intreaga energie pe studii si am reusit cel putin intr-un domeniu, asa ca incearca sa-ti ocupi timpul cu alte lucruri si cand va fi momentul iti vei da seama. Succes!
Eu am 14 ani si inca nu am ajut niciun iubit si sunt ff fericita. daca vei fi obraznica (cum zic baietii) asa o sa-ti gasesti sigur in tampit obsedat. parerea mea este ca mai bine asteapta-l, nu-l cauta ca nu va aparea. de ex eu cand ma duceam la scoala se gasea cate un tampit sa-mi faca curte si eu ii respingeam pe toti, pana cand intr-o zi m-am gandit ca-s prea singura si m-am gandit sa ies in oras,. la mol. in parc ...ca sa caut si eu pe cineva cu care sa vb sau eventual sa ma combin, dar mie imi faceau curte doar cei care nu-mi placeau ideea este ca atunci cand icerci sa cauti si te strofoci asa nu prea pare sa functioneze. va aparea cand e timpul, dar incearca totusi sa iesi din casa, nu ma refer pana-n fata blocului si gta, du-te si tu mai departe, nu te strofoca sa cauti. du-te doar asa in plimbare ca cine stie poate se va indragosti cineva de tine. stii mi-a zis cineva odata sa ''zambesti indiferent cat de abatuta esti pentru ca nu se stie cine se va intragosti de zambetul tau
Buna, sincer nu credeam ca mai exista fete ca tine . Mergi pe o idee gresita n-ai cum sa alegi lozul castigator din prima mai pierzi niste bani pana sa castigi sau poate nu castigi niciodata...Ideea de baza este sa consideri u ca cel cu care umbli merita iubirea ta.nu ezita sa ma contactezi la guvide_16 the name's bobby
Nu stiu alti baieti cum sunt insa, pe langa invelisul superficial apreciez mult la o fata continutul. valorile. felul in care gandeste. am incheiat de curand o relatie cu o fata foarte atragatoare fizic dar insipida ca persoana. nu este ceea ce imi doresc.
tu ce mai faci? ai gasit intre timp echilibrul sentimental pe care ti-l doresti?