| Lollάღ a întrebat:

Hello! Funda bineinteles.
As vrea sa va intreb ce credeti...Prietenul meu s-a suparat pe mine pentru ca nu am vorbit cu el ieri, si azi a trimis o colega de-a lui sa imi spuna ca daca nu vorbesc cu el se desparte de mine.Eu m-am dus personal si i-am spus ca daca face asa doar pentru ca nu am vorbit cu el o ora, doua si pentru ca vorbesc cu alti baieti din scoala, poate sa se duca naibii sad. Nu stiu daca s-a suparat mai rau decat mine insa nu cred, mai ales ca niste colegii de-ai lui mi-au spus ca el a fost cu mine doar ca sa se laude crying.
Si, in plus l-a pus si pe un prieten de-al lui sa ma intrebe daca mai vreau sa fiu cu el x-(.
Vreau sa va intreb daca merita sa-i mai dau o sansa desi nu prea cred...
Totusi aproape toti din scoala mi-au spus ca e pacat pentru ca el ma iubeste si nu mai stiu ce prostii.
Va rog fara jigniri.

Răspuns Câştigător
| Gabiiitsa a răspuns:

Pai 1. Nu trebuia sa-i spui chestia aia.sa se duca naibii,pentru ca el poate sa tina la tine si atunci tu i-ai zis-o prea direct, trebuia sa vorbesti cu el cu frumosu, sa va impacati(asta daca tii la el). 2 Daca vrei ca aceasta relatie sa mearga trebuie sa aveti incredere unul in celalat si sa nu ascultii ce zic ceilalti, ca poate ei vor sa va desparta din invidie. 3 Daca mai multi au spus ca te iubeste si-asa.ar trebui sa ii mai dai o sansa, sa vorbesti cu el, sa va impacati.cred ca ar fi cea mai buna solutie.happy.(dupa parerea mea)

6 răspunsuri:
| Deutsuuu a răspuns:

Sincera sa fiu daca tu ti la el mai dai o sansa si asteapta sa se lipezeasca apele, comunicati vorbiti calm fara repsrosuri certuri si asumati`va vina atunci cand gresiti.Nu tot timpu` este adevarat ce zice lumea asa cum unele barfe sunt rautacioase...

| RoseOfTheFire a răspuns:

Daca a zis ca a stat cu tine doar sa se amuze atunci nu-i bun poti sa il testezi sa vezi daca te place asa cum zice dar in ziua de azi baietii nu mai sunt ce au fost ai grija daca el s-a suparat pe tine ca nu ai vorb doar o ora doua cu el atunci asta e un motiv ca nu vrea sa mai fie cu tine parere mea

| assa a răspuns:

Deci daca tu simti ca te iubeste mai dai o sansa...

| dianka111 a răspuns:

Trebuie sa mai dai o sansa baiatului.nu uita ca e baiat si e mai gelos un pic.dar daca simti ca te iubeste dai o sansa... funda?

| apatheticx a răspuns:

Paaaaai de ce nu ai vorbit cu el orele alea?
Daca e indragostit de tine si poate e genul de baiat care cand ii place o fata vrea sa fie cu ea 24/25.Conteaza si daca tu il placi.
Eu zic sa fi mai afectoasa.
Succes>big grin

| inutill_7232 a răspuns:

Pai.eu zic.ca nici sa vorbesti cu el intr`una.la un momentdat nu mai ai ce vorbilaughing.dar nu stiu.adica daca se supara ca mai vb doar vb.si cu alti baieti din scoala...nu stiu.da` daca iti place de el sincer. poate ar trebui sa mai staii cu el.hee hee