| Popintinio a întrebat:

Hello guys! Am si eu o mica problema. A inceput de ceva timp sa imi placa super mult de o colega cu care pana acum eram doar prieten...
Suntem de 4 ani colegi si cam de cateva luni e destul de lipicioasa cu mine si cu inca niste prieteni(e genul de tipa care se intelege mai bine cu baietii decat cu fetele) si nu inteleg de ce asa dintr-o data. Tipei ii place de un alt tip cu care vorbeste de vreo saptamana... Nu il stiu pe tip, nu stiu daca are sanse sau nu.
Ideea sta in felul urmator Daca pot sau nu sa ies din friendzone?

Răspuns Câştigător
| BogdanBz a răspuns:

Greu dar nu imposibil. totul depinde de voi. tu poti incepe sa ii bati apropouri sau sa incerci sa ai o discutie mai privata cu ea si vezi ce iti da de inteles, insa vezi ca risti sa aveti un moment ciudat si relatia voastra de prietenie sa se cam duca.

| Popintinio explică (pentru BogdanBz):

Stiu ca e posibil sa se duca... Dar nu mai pot sa stau asa... Nu sunt masochist

2 răspunsuri:
| GeorgecelMare a răspuns:

Iti vreau binele? Vinerea care vine persoana care o iubesti va fi intr-o relatie cu tine. Profesoara ta de romana o sa stea acasa pentru 2 saptamani o sa primesti un cadou special In sportul tau o sa castigi mereu. Daca nu-l trimiti la 15 persoane se va intampla invers! Acest mesaj este din 2003 in calatorie, nu rupe acest lant!