De cat timp sunteti impreuna? Daca mai mult de 3 ani e ok sa va casatoriti! Pur si simplu va mutati impreuna banuiesc.Sa stati mai mult unul cu celalalt. Explica-le ca o iubesti foarte mult si vrei sa fi alaturi de ea, sa fi acolo cand are nevoie de tine.Sunteti pregatiti amandoi sa faceti acest pas, iar parintii tai va sustin.
1.ar trebui sa fi faca un control ginecologic sa nu fie vorba cumva de un chist si 2. daca voi va iubiti si vreti sa faceti pasul casatoriei plus de asta sunteti sprijiniti de parintii tai, nu vad de ce nu ar fi de acord si parintii ei... orice ar fi, pana la urma tot dragostea invinge!
Chist? nu cred. ma gandesc ca daca avea chist, o durea pe tot parcursul actului, nu? precizez inca un lucru, nu o doare mereu, doar uneori!
Probabil ca nu e suficient de excitata, sau e racita. Daca ia anticonceptionale poate sa fie de la ele. Mai bine sa mearga la medic.
In legatura cu casatoria, eu cred ca va grabiti putin, aveti 21 de ani, sunteti foarte tineri! De ce nu va mutati impreuna si atat, e cam tot aia cu casatoria, dar nu e oficial, si in plus va da un plus de libertate, libertate de care aveti nevoie la 21 de ani. Sa stiti ca multe relatii lungi s-au terminat dupa casatorie. Ganditi-va ca o casatorie implica responsabilitati!
Multa bafta oricum!