| Jesss a întrebat:

Hello guys, nu sunt prea fericita ca trebuie sa imi expun viata aici dar poate ma puteti ajuta, e un tip pe care il plac, din cate imi da de inteles ma cam place si el, vorbim incontinuu de la un timp, dar in seara asta, a pus la avatar o poza cu o piti ( eu sincer is alergica la genul asta de tipe cu toata "smecheria" lor ), m-a intrebat ce cred de avatarul lui, i-am zis ca e glamour, si si-a dat seama ca la misto am zis asta ( eu initial il intrebasem cine e, si a zis ca-i de pe net ), s-a cam suparat, eu sunt cunoscuta ca fiind o tipa cam "sincera", asa ca nu m-am gandit de doua ori inainte sa ii spun ce cred despre ea, imi e teama sa nu fie vreo persoana apropiata lui si sa-l fi jignit, a zis ca pleaca afara inainte sa iasa la ora 10 noaptea, mi-am dat seama ca e ceva in neregula, de atunci e pe invizibil. Oare mai pot remedia ceva?

Răspuns Câştigător
| VanessaTPU a răspuns:

Asshole for:
1.Ai zis ca te place...dc pune astfel de poze la avatar?(nu asa se atrage o fata)
2.Nu stie sa faca fata purului adevar indiferent cat de dureror ar fi si la obiect.
3.Nu apreciaza sinceritatea ta(parerea ta)
4. Minte(un baiat matur ar fi ramas sa discute, daca ceva nu i.ar fi convenit, pentru a remedia conflictul, sa fie bine intre voi)
5.Copil( sa ramana pe invizibil,stiind ca poate fii descoperit)
Concluzie:nu se merita pentru a avea o relatie cu un ''pushtan''happy
Sfat: Fa.i ce te indruma inima, ce doresti, ce simti tu!

1 răspuns:
| Everdream94 a răspuns:

Hei.tu doar ti-ai expus punctul de vedere. Trebuia sa se astepte la asta. Daca intr-adevar s-a suparat, lasa-i timp. Daca te place intr-adevar va reveni sa vorbiti happy