| forever4you a întrebat:

Hello hello... ce ati simtit prima data cand v-ati sarutat? eu una un sentiment de teama dar si fericire si apoi nu am putut sa dorm toata noaptea si nu am stat linistita pana cand nu m-am sarutat din nou cu stefan(fostul'iubit si primul baiat pe care l-am sarutat)fundita

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost cel mai frumos sentiment pe care l-am trait vreodata love struck. dar nu la primul sarut, care a fost o joaca, cu un baiat oarecare, doar un amic, ci atunci cand l-am sarutat pe iubitul meu, pe care il plac mult love struck. tin minte ca am simtit o caldura in tot corpul si imi era teama. teama pentru ca nu aveam experienta mai deloc, dar a fost super. apoi tot ma simteam rusinata, ma gandeam daca i-o fi placut, nu stiam cum sa intru in casa mai repede laughing. si apoi o stare asa de fericire, euforie love struck. o noapte in care aveam numai melodii de dragoste in cap, imagini frumoase in cap si un fior in tot corpul laughing

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mam simtit ca o pasare zburatoare prima data.

| forever4you explică:

Pai nici pe mine nu ma lasa mama cu baietii da a aflat de baiatu asta si a fost ok dar pentru asta am invatat o luna ca sa fie de acord cu relatia mea

| Denii_9937 a răspuns:

Sex. asta am simtit.

adica ceva f placut

eu in loc sa zic super fain, f placut zic sex pentru ca cica ii f fainlaughing

deci cand ma intreaba cineva cum ma simt eu zic sexlaughing

| TotRoz a răspuns:

Si eu la feel. Am fost foarte speriata si nu stiam ce sa fac. Dar la mine nu a fost doar o noapte alba ci o luunalaughing
Eram ata de fericita, dar si speriata, cu un sentiment de teama.
Cred ca asata a fost si din cauza faptului ca nu ma lasa mama cu baietii oh go on laughing