Asta este prima problema mondiala. Si se plang fetele ca baietii nu le inteleg. Pai spune-i bre in fata, pana nu-i prea tarziu si se raceste ciorba. Numai supa de agrese ii buna rece, celelalte trebuie sa fie calde (sau chiar fierbinti).
Cel mai frumos ar fi sa organizezi o seara romantica jucati carti pe dezbracate si porunci, discuta si fa-l sa inteleaga ca puteti vorbi orice si chiar fa asta spune-i si sa iti spuna fantezii.o sa vezi diferenta cand faceti dragoste dupa discutie sau in timpul ei.
Pai la ce anume te referi ca ai vrea sa-ti faca? sa-ti faca un oral? sau vrei sa-i zici ca vrei sa incercati anal? nu inteleg ce ai vrea sa-ti faca? pana la urma cred ca cel mai corect/norma si de ce nu excitant ar fi sa-i zici, si sa incerci chiar in timpul actului sa-i soptesti ce ti-ar placea, mie unul cred ca mi-ar placea sa-mi sopteasca asta iubita mea.
Luati tot felul de sosuri,exemplu:ketchup, sos de ciocolata, caramel, miere, etc. si turnati-le pe voi in timp ce faceti.Iti garantez distractie maxima si ai si un desert gustos.
Ketchup? really? sigh...
I'm not kidding you.I'm serious.
Diferite pozitii... iti pot spune mai multe da-mi un add pe mess azure. b126149 si iti spun acolo in detaliu ce ai mai putea face
Tzeapaaaaa, eu o am in mess de ieri )))))
Bravo mosule si i-ai dat idei? )
Pai puteti sa faceti sex si in alte locuri nu numai in pat de ex in dus in natura, in bucatarie, lift etc
sau puteti sa va cumparati niste jucarii de la sex shop...
incearca si spune-i pe mess sau la telefon ca vrei sa incercati si altceva
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: