Parerea mea este ca el a gresit..adica trebuia sa iti spuna de plecarea la strand mai repede, nu asa brusc.Nu este normal, mai ales sa spuna ``daca tu nu vi, eu tot plec``Trebuia sa discute cu tine si sa va pune-ti la un acord.Probabil s-a plictisit, de aceea e si indiferent in legatura cu decizia ta de a va despartii.Cel mai bine e sa il suni, sa-i spui ca trebuie sa vorbiti serios, apoi vei vedea ce o sa faci. Daca el e tot indiferent, cel mai bine e sa fi si tu la fel..Nu il mai cauta, chiar daca doare, gaseste-ti alte activitati. Daca te mai iubeste o sa vina el la tine. daca nu pune-ti punct, si iti vezi de viata ta.Mai sunt baieti, nu accepta sa se comporte asa iubitul tau
!
Nu i-ai zis ca daca merge fara tine va despartiti? Acum la ce vrei sa te mai caute? Chestia cu "ma deranjeaza sa mearga la strand fara mine" e aiurea total! Care e problema? Nu e sotul tau, are dreptul sa se distreze omul ca o viata are! Poate o sa fie vreodata si invers el sa nu poata sa mearga si sa te duci tu.Asta nu ar insemna ca el trebuie sa se supere ca te duci cu prietenii fara el.In fine, concluzia e ca trebuie sa iti schimbi acest comportament si sa vorbesti cu el serios, sa-l cauti tu pentru ca el considera ca sunteti despartiti! Succes.
In primul rand, cred ca nu ai inteles. Eu chiar puteam sa merg. Si chiar si voiam sa merg. Problema principala era modul in care mi-a vorbit. Tie ti-ar fi convenit, sa te sune iubitul sa-ti spuna, hai in 5 minute sa fii gata ca daca nu esti, nu-mi pasa, am plecat fara tine. Era mare lucru sa astepte 15, 20 de minute?! Si pe langa asta, am spus mai sus, eu stiu clar ca el nu crede ca suntem despartiti. Dar nu-l inteleg deloc.
Si... poate ca nu e sotul meu, dar suntem impreuna de 2 ani. Totusi e ceva. Sunt altii, care se casatoresc si dupa 4 luni de relatie, deci pana la urma asta nu are nici o relevanta. Chiar daca as fi gresit total pe chestia cu strandul, el e iubitul meu, chiar daca gresesc, asta e, asta sunt, daca ma iubeste ma accepta asa cum sunt si ma intelege.
Si de unde stii tu sigur ca el nu crede ca sunteti despartiti cand tu asta i-ai spus? Pai cum vrei sa te astepte 15-20 de minute daca cei cu masina nu mai stateau? Voi fetelor(in general vorbesc)va suparati cam repede, cam din orice aiureala si din asta faceti un mare caz!
Cei cu masina sunt prieteni buni de-ai nostri. La care daca el le-ar fi spus sa mai stea 15 minute, ar fi stat cu tot dragul. Nu murea nimeni daca mai astepta putin si nici nu se inchideau strandurile. Voi baietii (in general vorbesc) faceti gura si comentati la orice, pentru ca nu sunteti pusi in asemenea situatii in care suntem puse noi, fetele. Sunt sigura ca daca ar fi invers, ati face la fel, sau de 10 ori mai rau. Si am spus mai sus intr-un raspuns de ce sunt sigura ca el nu crede ca ne-am si despartit. Si chiar daca ar crede asta, nu ti s-ar parea normal sa sune, sa vada, ba, cum sta treaba. Sau daca ma iubeste asa mult cum zice, sa incerce sa faca ceva ca sa ne impacam?! Voi baietii sunteti niste ciudati.
Păi dacă i-ai spus că vă despărţiţi dacă se duce la ştrand e evident de ce nu te-a mai sunat. Pentru el deja sunteţi despărţiţi.
Pai tocmai, ca de asta sunt atat de frustrata. Ca totusi, suntem impreuna de 2 ani. Nu de o luna, 2, sa-i zic prin telefon gata si el sa o ia de buna. Intotdeauna ne-am spus ca daca o sa fie sa ne despatim, ne intalnim si o facem asa cum trebuie, si eventual daca se poate ramanem prieteni, dar ne-am promis ca nu o sa ne despartim prin telefon. De asta nu pot sa inteleg ce se intampla.
Poate el a luat in serios vorba ta si crede ca v-ati despartit si daca va certati inseamna ca iubirea aia mare s-a dus. Faceti o pauza nu-l cauta nu-i raspunde daca te cauda, fi indiferenta el a gresit nu tu. Daca intr-adevar mai tine la tine va face orce sa te impace, prefate suparata, rezista.
Nu e bine ca i-ai spus ca daca se duce la strand va despartiti... Trebuia sa fi si tu indiferenta si sa te duci cu altcineva si daca comenta ii spuneai sa se uite la el ca si el s-a dus fara tine, nu e ok faza cu santajul, e ca si chestia "daca nu facem sex ne despartim". Si tipul nu mai pare interesat, poate prea multe certuri si si-a dat seama ca nu mai merge si nu mai vrea sa lupte, s-o fi saturat , incearca sa-ti calci tu pe orgoliu si sa faci pe baiatul daca el nu face asta... Si suna-l intreaba-l daca puteti sa va intalniti si sa rezolvati, daca nu vrea e clar ca, chestia cu " daca mergi la strand ne despartim", a luat-o in serios si poate crede ca acum nu mai sunteti impreuna si banuiesc ca nici nu va veni. Poate nu mai e interesat, incearca sa vorbesti cu el si daca nu vrea sigur crede ca v-ati despartit si sigur incearca sa-si refaca viata pentru ca se pare ca nu este prea afectat de certuri si despartire (nu-i pasa). Incearca si tu sa fi fericita! O sa fie mai greu logic, sper ca te-am ajutat:*, baftaaa! :
Cel mai important lucru intr-o relatie este respectul reciproc. dar mai presus de toate trebuie sa iti pui problema daca te respecti tu pe tine insati. sunt convinsa ca esti o fata deosebita si trebuie sa primesti ceea ce meriti. si nu cred ca meriti sa iti rupi gandurile si sufletul pentru faze care la urma urmei sunt trecatoare. In al doilea rand sa stii ca astea sunt dispute fara motiv real cred eu..care nu fac decat sa te distanteze de respectiva persoana. decat sa iti umplii capul cu reprosuri si certuri numai bine ti-ai savura relatia in adevaratul sens al cuvantului. prietenul meu e plecat in strainatate as da orce sa fie langa mine m-as gandi de doua ori inainte sa ma cert cu el.as fi mai concentrata sa il iubesc. chestia cu sunatul tine de orgoliul si stiu una si buna. nu duce la nimic. Lasa-l sa te cauta arata-i ca lumea nu se termina odata cu el. Daca e sa fiti impreuna veti fi. succes