Care troll. am fost directa. cum ao fi dorit sa spun.
Pff! Ai fost direct in a descrie o situatie in care femeia e sclava sexuala a barbatului. Femeia din povestea ta e proprietatea acelui individ, ea nu are nici un cuvant de spus? Trebuie sa accepte belite in coor, chiar daca nu vrea, iar tot ce poate sa faca este sa planga in timp ce si-o ia?
esti tare de tot,mai baga daca mai ai,ne mai dstindem,mai radem si noi,rasu face bine la santate
Ce sa faci? Dai inainte,mai vii pe aici mai ne spui cum a fost,asa pana cand o sa fie mai bine.
Ori vad,spui ca iti place si tie, schimba masculu, poate ca o are prea mare, baga altul cu una mai medie, vezi si tu cum e cu altul, asa stii ce masura ti se potriveste
? eu îți recomand să îl părăsești... daca nu are respect pentru fundul tau ..mai bine lipsa
Pai dar imi place si mie...
Hmm..nu ai vrea sa vb in privat mai multe?
Nu-ti bate joc de corpul tau, fiecare organ are rolul lui, anusul nu este pentru sex, o sa-ti slabeasca muschii de acolo si o sa ai "scurgeri maronii"...
Ai doua variante. Ii spui sa fie mai bland si cu mult lubrifiant sau sa nu mai foloseasca gaura respectiva.