Pai...
Relatiile la distanta nu merg!
Ar trebui sa-ti faci un prieten de la tine din localitate.
Deci daca sunteti la distanta mare...atuncea nu o sa mearga..parerea mea
Paialice cel mai simplu este sa ii spui, si atunci el va stii si aveti mari sanse sa va placeti amandoi mult succes
E dificil sa mentii o relatie la distanta, incearca sa gasesti pe cineva de la tine din localitate.
Daca are chat, poti sa intri in vorba cu el acolo, intreaba-l ce face, de unde e, cati ani, etc., dar ai grija sa nu para conversatia precum un interogatoriu.Incearca sa vorbesti multe chestii cu el, pana discutiile voastre vor parea ceva de genu sora-frate. La un moment dat, il poti intreba de viata amoroasa, daca are o iubita, iar daca e liber, poti sa te plangi si tu, cu chestii gen "da, si eu sunt singura... ". Daca e destul de inteligent, s-ar prinde unde bati. Daca nu, continua sa mai vorbesti cu el 2-3 zile, apoi spune-i cum ai parea nesigura de reactia lui si putin cu rusine/jena, "sti... cred ca te plac". Daca el te aproba, asta-i incepututl vostru. Cere-i sa va vedeti candva undeva. Daca zice ca nu simte la fel pentru tine, atunci ai 2 optiuni: 1.incearca sa-l uiti treptat; 2. vorbeste mai rar cu el, tine-l aproape si nu-l pierde, poate se va razgandi, si-ti va confirma ca si el te place. Dar nu-l tine foarte aproape de tine si nu intoarce spatele tuturor celorlalti baieti, poate nu-si va schimba parerea. Daca are iubita, treaba se schimba: renunta la el, chiar daca e greu, si intreapta-te spre alte orizonturi, uita-te la altul. El nu e singurul baiat de pe planeta.
Pai cred ca ar trebui sa vorbesti cu el, si daca iti impartaseste sentimentul (daca te place si el), poate aveti sanse sa va intalniti si chiar sa aveti o relatie