| Hereiam7 a întrebat:

Hello! Imi spuneti, va rog ce parere aveti, vreau sa ii spun asta iubitului meu...
Cum e iubirea si relatia cu tine? Iti raspund asa, in scris...si nu pentru ca nu mi-ar scris sau raspuns de mai multe ori atunci cand aveai posibilitatea, ci pentru ca asta transmite ceva. Ca tu nu vrei sa ma vezi fericita si sa stii ca sunt bine. Ma intrebi mecanic lucruri, doar atunci cand ti se pare ca ma deranjeaza lipsa atentiei tale. Si pana la urma de m-ar deranja asta si cand? Atunci cand te uiti dupa fete pe strada iar mie nu imi spui niciodata ca sunt frumoasa? Atunci cand altei fete ii acorzi atentia imediat, iar mie nu, ci doar atunci cand "ai chef"? Atunci cand te plictisesc pentru faptul ca ma imi doresc sa vorbesc cu tine? "De ce sa vorbim? Oricum stiu ce faci, nu vreau sa te pun pe un piedestal in fiecare zi." Nu, nici nu trebuie sa faci asta, nu ti-am cerut asta. Am cerut imposibilul, sa ma iubesti. Dar o sa stimti si tu ce simt eu atunci cand o sa iubesti. Am impresia ca esti condus doar de ego si de nevoia de a fi iubit, dar tu nu iubesti, cel putin nu pe mine. Te iubesc, si... vreau sa iubesti si tu. Si am inteles, trebuie sa plec, ca sa iti ofer noul, ca sa fii interesat de ea, sa simti ca vrei sa vorbesti cu ea, sa o faci fericita si te bucuri cand o vezi fericita. Acum stiu ca o sa te superi ca iti spun asta, pentru ca crezi ca ma iubesti, dar nu te minti singur, o sa intelegi atunci. Ma doare, dar asa poate o sa fie mai bine.

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poți să îi spui, dar degeaba.

| DonGiani a răspuns:

Este foarte frumos și realist.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai... da evident. Poti sa ii zici absolut tot ce vrei. Daca este iubitul tau ar trebui sa teinteleaga, sa te sustina si sa incerce sa rezolve eventualele probleme. Asa ca... vorbeste cu el. Orice gand, orice problema ar trebui discutata cu persoana iubita. Asa ca hai.

Bafta ^_^

| Marius22222222222 a răspuns:

Chestii care le faceam la 14 ani

| Catrice a răspuns:

Daca vrei să îl faci să râdă, e perfecthee hee

| Emma30555 a răspuns:

Dragostea e sau nu e, poți sa i scrii romane poezii nu asa îl vei face sa te iubeasca fiindcă iubirea nu se cere, ii reproșezi niște lucruri sperând ca el se va emoționa, poate ca o va face dar nu cum te aștepți tu, asta nu l va schimba pe el, trebuie sa abordezi alta strategie, sa l faci sa te dorească, schimba rolul sa fie el în locul tău. Poate ar fi bine sa fii independenta în relație, dacă el se schimba ok dacă el rămâne indiferent și ție nu ți place asta, alege tu ce faci mai departe